Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Modni trendovi za 2011. nose nebesku plavu i nježnu čipku

Modni trendovi za 2011. nose nebesku plavu i nježnu čipku
13

Intenzivne plave nijanse, svilene marame zamotane oko glave, malene damske torbice, odjeća ukrašena perjem i neizostavni stil 60-ih obilježiti će proljeće/ljeto

VIDEO

Intenzivna nebeski plava, kraljevski plava ili tirkizna, plava je boja u svim nijansama hit za predstojeću sezonu. Svilene haljine i satenske bluze s naborima maskirat će dame u morske valove. Plava odjevna kombinacija s crnom torbom ili remenom od kobalta, ublažiti će dramatičnost intenzivnih nijansi. Nježna boja plavih koralja unijeti će dobru vibru i u odjeći za posao na suptilan način.

Škola šarma

Odjevne kombinacije inspirirane su stilom iz 1960-ih godina. Sastoje se od suknji s visokim strukom, tri četvrt tajica ili hlača, strukiranih tunika te malih elegantnih torbica. Ovaj stil je damski, profinjen i zaigran te čini okosnicu predstojeće modne sezone. 

Balerinke

Ove sezone ultra moderne su cipele koje izgledaju poput tradicionalnih baletnih papučica koje se svilenim trakama vežu oko noge. Inspiraciju za ovaj trend dizajneri su pronašli u slikama slavnoga Edgara Degasa, kome su balerine bile čest motiv.

Neka se sjaji

Odjeća s ušivenim kristalima i malim komadićima stakla vladat će modnim pistama. Posebno su aktualni kamenčići u žutoj boji, kao što je jantar. Taj je mineral neizostavan u ovosezonskim modnim dodacima.

Perje

Upečatljivo, romantično i primjetno, biti će obavezan ukras na odjeći. Osnovno pravilo odjevnih kombinacija je da uz odjeću ukrašenu perjem ostatak stylinga bude jednostavan i decentan.

Balske haljine

Veliki povratak ovoga ljeta doživjeti će dugačke haljine, poput onih za bal. Bogatstvo materijala, posebno onog s cvjetnim uzorkom u živim bojama zamijeniti će mini suknje i pripijene haljine. 

Marame za glavu

Svilene marame u intenzivnim bojama osvježiti će svaku odjevnu kombinaciju, a i prikriti lošu frizuru. Dizajneri preporučuju one u plavo ili žutoj boji.

Čipka

Trend je koji se nastavlja od prošle sezone, no za proljetne i ljetne mjesece tražena je ona u bijeloj boji. Čipkaste bijele haljinice ili topići u kombinaciji s trapericama zaokružiti će izgled romantične djevojke iz susjedstva.

Bomboni oko vrata

Stilisti najavljuju da će se taj trend nositi nekoliko naredniih sezona, pa nije loše uložiti u kvalitetan komad nakita. Koralji, ametisti, safiri i drago kamenje u svim bojama izgledati će poput primamljivih bombončića oko vrata.

Rock frizura

Kratka kosa ili ona skupljena u rep s ostavljenim dužim šiškama moderan je odabir ove sezone. Šiške trebaju biti natapirane te učvršćene ukosnicom za otkačeni rockerski imidž djevojaka.

Jednostavno i čisto

Bijela košulja strogih linija "muškolikog" kroja u kombinaciji sa ženstvenom plisiranom suknjom trendi je kombinacija za ured.

Rublje dolazi do izražaja

Ovosezonske haljine, suknje i bluze prozirnog su materijala ispod kojih se nazire rublje. Pravilo je kombinirati sličnu nijansu rublja kao što je i odjeća, poput svilenih bodija ili ženstvenih bokserica koje će se naslućivati ispod providnih slojeva odjeće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku