Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
103 komentara

Moj muž cijeli život misli samo na sebe, opija se i radi što hoće

Nažalost, on je osoba koja samo sebe vidi i doživljava uz alkohol. Sjedite i razgovarajte s njim. Isto tako, uključite ostatak obitelji i predočite im problem, savjetovao je Mevludin žalosnoj ženi

Foto: Dreamstime
103 komentara

Poštovani Mevludine,

muž mi puno pije i samo radi ono što hoće. Veliki je egoist cijeli život, a ja sve mislim da će biti bolje i tako sam sad pred zidom i ne vidim izlaz.

I financije su nam došle do dna. Sa živcima sam također vrlo slabo. Djece nemamo, mogli bismo lijepo živjeti, ali ne ide. Taman se malo oporavim i opet isto. Molim vas za savjet. Puno hvala na odgovorima.

šifra: žalosna

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Imali ste teško i napaćeno djetinjstvo. Nikad niste bili u nekoj slozi i dobrom životu. Kao osoba poprilično ste pozitivni. Volite red i temeljiti ste u životu. Vidim više teškoća koje ste imali s ovim čovjekom. Cijeli život vi njega vodite. On je oduvijek bio samo svoj, nikad mu ništa nije valjalo od vas, a živi od vašeg truda.

Nažalost, on je osoba koja samo sebe vidi i doživljava uz alkohol. Sjedite i razgovarajte s njim. Isto tako, uključite ostatak obitelji i predočite im problem. Uključite i centar za socijalnu skrb ako je potrebno.

Ono što vidim je da se takvi kao on nikad ne mijenjaju. Vaše zdravlje je narušeno, zato pripazite. Trebate više raditi na tome. Dakle, obavite s njim razgovor i obrazložite svoje stanje. Sretno.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message