Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Mučite se sa sjeckanjem luka? Usavršite tehniku uz Ramsaya

Nakon što ogulite luk, nikad nemojte rezati korijen jer će početi ispuštati sokove i izazvati suze, objašnjava u videu tutorialu poznati britanski tv kuhar Gordon Ramsay

You Tube
Video: You Tube
5 komentara

Ako ste milijun puta bili nezadovoljni svojim nesavršenim sjeckanjem luka i željeli biste to raditi kao profesionalac, britanski TV kuhar Gordon Ramsay otkrit će vam sve detalja. Za početak, ogulite luk, ali ono što je najbitnije jest ostaviti korijen neodrezan. Odrežete li korijen, luk će početi ispuštati sokove i izmamiti suze, objašnjava Ramsay.

Da biste nasjeckali luk poput profesionalca koristite oštar nož. Prepolovite luk. Polovicu luka držite s tri prsta tako da srednji prst bude naprijed. Počnite rezati usko i okomito na površinu, ali ne do korijena. Potom dva puta zarežite vodoravno. Počnite sjeckati lijepo i čvrsto sve do kraja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message