Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
32 komentara

Muškarci anonimno: Moja me djevojka više nimalo ne privlači

'Moja djevojka stalno želi seks, ali ja ne mogu jer mi od jedne naše velike svađe više nije niti malo privlačna, ali ne znam kako da joj to kažem', napisao je jedan Filipinac kojem je svađa sve promijenila

Foto: Dreamstime
32 komentara

Muškarci iz cijelog svijeta u anonimnim su porukama na Whisperu progovorili o tome koji su pravi razlozi zašto im njihove djevojke više nisu privlačne. U njihovim su se pismima našla tako i pomalo brutalna priznanja, poput komentara jednog muškarca da je njegova partnerica prestala paziti na svoj izgled što mu je odbojno, a drugi je otkrio da su mu osjećaji drugačiji od kad je poljubio drugu djevojku, budući da su on i partnerica odlučili iskušati otvorenu vezu.

Jedan je Kanađanin tako u svom pismu brutalno iskreno otkrio kako je 'interes za svoju djevojku počeo gubiti kad je ona počela gubiti kilograme', a muškarac iz Teksasa napisao je da mu je djevojka 'sve manje privlačna', pa čak i odbojna.

Teenager couple breaking up | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

- Osjećam se loše zbog toga, ali mučno mi je i od same pomisli da se s njom seksam trijezan - objasnio je.

Drugi se muškarac također anonimno požalio kako ga njegova višegodišnja partnerica više 'uopće ne privlači', a razlog je, kaže, taj što se jako rijetko seksaju pa mu je teško prema njoj zadržati interes. 

Još jedan muškarac iz Teksasa podijelio je kako ga djevojka više ne zanima od kad je ona sama predložila da budu u otvorenoj vezi, a od te je ideje odustala čim je on poljubio drugu curu. Ona za taj poljubac, rekao je, zna, no svejedno ništa ne komentira ni ne pita, kao da se nije ni dogodilo.

businessman fastening buttons on shirt PRAVILA ODIJEVANJA Znate li zašto su na muškoj odjeći gumbi s desne strane?

- Moja djevojka stalno želi seks, no ja ne mogu jer mi od nedavne velike svađe koju smo imali više nije privlačna i ne znam kako da joj to kažem - napisao je jedan muškarac sa Filipina. 

Foto: Dreamstime

Drugi je otkrio kako ga djevojka ne privlači od kad se udebljala, i kako je shvatio da je najbolje prekinuti s njom.

- Ne mogu biti s nekim tko mi fizički nije privlačan - zaključio je on, a jedan Australac požalio se na potpuno drugačiji problem. 

NE ODUSTAJE SE LAKO Top 20 savjeta za sretnu vezu: Najvažniji je razgovor, ne seks

- Jesam li grozna osoba jer me djevojka više ne privlači od kad sam shvatio da zapravo razmišlja kao dijete u petom razredu osnovne škole - napisao je u svom anonimnom pismu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message