Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Muškarci koji ne doručkuju imaju veći rizik od dijabetesa

Muškarci koji ne doručkuju imaju veći rizik od dijabetesa
1

Muškarci koji preskaču najvažniji obrok dana, doručak, imaju za 20 posto veći rizik od dijebetesa tipa 2 nego oni koji koji redovito doručkuju, potvrđuje istraživanje

VIDEO

Doručak je najvažniji obrok u danu, a preskakanje može ostaviti trajne zdravstvene posljedice, pokazuju istraživanja. Muškarci koji preskaču doručak imaju 20 posto veći rizik od dijabetesa tipa 2 u usporedbi s onima koji redovito doručkuju, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Harvard. 

- Osim vremena u kojem se jede, važno je i što se jede. Uravnotežena prehrana s puno voća i povrća, a s malo šećera, soli i masnoća put je do zdravlja - objašnjava Iain Frame iz britanske udruge Dijabetes za The Huffington Post

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam