Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Muškarci potajno žele da im se posveti dodatnih pet minuta

Muškarci potajno žele da im se posveti dodatnih pet minuta
1

Osim izravnog poziva na seks, muškarci žude za 18 minuta predigre, iako žene misle 13, a uz malo inicijative i zvono budilice postaje uvertira za eksploziju strasti

VIDEO

Volim te i, znaš, postoji nešto jako važno što moramo što prije napraviti. Iako Alice (Nicole Kidman) u Kubrickovu filmu “Oči širom zatvorene” izravno poziva na seks, muškarci žude za duljom predigrom. Žene misle da je njihovim partnerima dovoljno 13 minuta maženja, ali muškarcima bi 18 minuta predigre bilo idealno, pokazalo je kanadsko istraživanje. Osim što potajno žele da im žene posvete tih dodatnih pet minuta, momci su se ohrabrili i iskreno rekli što ih napaljuje. 

- Kad upali liniju, pojača glazbu, primi me za ruku i senzualno njiše bokovima dok plešemo u sobi, doslovce hvatam zrak. Zatim me posjedne na kauč i u ritmu polako počne skidati odjeću sa sebe. Imamo najdraži Sinatrin CD nakon kojeg slijedi eksplozija - priznaje anketirani 30-godišnjak. Muškarci vole osjetiti da ćete učiniti baš sve kako biste im ugodile, a i vama će odgovarati povremeno prepuštanje:

- Nedavno je djevojka došla po mene na posao i rekla: ‘Idemo u šoping’ namjerno želeći da pozelenim od dosade. Zatim mi je prišapnula: ‘Imam dvije trgovine na umu - jedna je s ekskluzivnim rubljem, a druga sa seksi igračkama i kostimima. Možeš izabrati što god želiš i ja ću to obući. Pa koja je moja uloga večeras?’. I svakodnevne situacije uz malo inicijative mogu postati “vruće”.  

- Dok sam se tuširao, žena mi se pridružila i počela me masirati po tijelu. Nismo ni stigli do kreveta. Za radoholičare, umjesto da budu robovi tvrtke, potrudite se da budu samo vaši robovi:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Probudila me budilica. I to sat vremena prije. Govorio sam joj da je krivo zvonila i da još imamo sat vremena sna, a ona se vrckavo nasmiješila i rekla: ‘Nije krivo zvonila. I definitivno nemamo vremena za san. Na ‘posao’! - ispričao je 38-godišnjak.

Seksi su žene bez dlake na jeziku

Ključ uspješnog odnosa je u iskrenosti. Bez toga nema ni ljubavi, a ni dobrog seksa. Nakon što smo žena i ja prestali čitati između redaka, brak nam se jako poboljšao. Više ne dobivam ‘titlove’ za prijevod. Ona je prestala prigovarati i jasno mi govori što želi u životu, a i krevetu, rekao je oženjeni 45-godišnjak. 

Slobodan duh je seksi u svako doba

Obožavam njezine noge. Činjenica da je toliko sigurna u svoj seksepil da gotovo nikad ne nosi visoke pete totalno me uzbuđuje. Način na koji se odijeva je specifičan, nekad spoji nemoguće boje, ali to izgleda dobro. Zapravo, zaljubljen sam u njezin slobodan duh koji je seksi u svakom trenutku, izjavio je 33-godišnji muškarac.

Strast na poslu = strast u krevetu

Muškarci vole stvarne žene, pa (ne)iznenađuje što ne očekuju uskrslu M. Monroe gipku poput gimnastičarke, nego navode kako su im seksi žene zbog posla koji rade strastveno: - Obožavam kad dođemo kući, a ona u žaru objašnjava što se dogodilo na poslu. Osjetim koliko je seksi i sposobna - tvrdi 42-godišnjak. 

‘Čeka te viski u kuhinji i ja u kadi’

Igra zavođenja mora biti u skladu s vama da bi bila vjerodostojna. Pa ako mu inače šapućete na uho, lateks i bič bit će previše. Neuvjerljive domine nikom nisu seksi. Usred dana napalit će ga i SMS “Doma te čeka viski u kuhinji i ja u kadi...”. To će biti dovoljno da mu izmami osmijeh te da se požuri sa sastanka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno