Lifestyle

Komentari 21

Muž na odmoru izgubio burmu. Slučajno je vidjeli na tijelu ribe. Sad pokušavaju uloviti ribu

Muž na odmoru izgubio burmu. Slučajno je vidjeli na tijelu ribe. Sad pokušavaju uloviti ribu

Roniteljica je slučajno otkrila skupi vjenčani prsten nakon što ga je muškarac izgubio prilikom ronjenja na otoku Norfolku. Ne to ne bi bilo ništa čudno da prsten nije uočen - na ribi

Suzie Quintal i njezin suprug Nathan Reeves, koji žive u gradu Zlatna obala u Australiji, posjetili su otok Norfolk tijekom božićnih praznika. 

POGLEDAJTE VIDEO: Šaptačica morskim psima

No kad je Nathan išao na kupanje u zaljev Emily, primijetio je da je izgubio vjenčani prsten koji je platio 1000 dolara (6200 kuna). Nitko se nije nadao njegovom pronalasku do ovog tjedna kad je lokalna roniteljica Susan Prior uočila nestali prsten oko tijela ribe.

Ona je čula da je jedan par početkom ove godine izgubio vjenčani prsten i nevjerojatno, uspjela ih je pronaći preko Facebooka. Govoreći za Daily Mail Australija, Susan je rekla da je joj pogled na ribu zarobljenu u prstenu (koji joj se nalazi oko tijela), bio strašan. 

- Čini se da je riba zasad u redu, ali kako će rasti, prsten će se urezati u njezino tijelo - objasnila je.

Suzie je rekla da je njezin suprug pretražio sva mjesta koja su posjetili, ali da ga nije uspio pronaći. 

- Svaki put prije nego što se ide kupati kažem mu da skine prsten. Ali nije ga skinuo, pa ga je izgubio. Dan prije naše druge godišnjice braka - ispričala je za australski Daily Mail.

Rekla je da su se, nakon što nisu imali sreće sami pronaći prsten, mještani na otoku odmah udružili i pružili pomoć - neki tražeći prsten i detektorima metala.

- Nisam mogla vjerovati. Imam nekoliko prijatelja na otoku i prilično su odlučni u potrazi za njim - rekla je..

- Mog supruga cijela ova priča puno ne zabrinjava. On ne razumije zašto je nastala takva frka - dodala je.

Suzie i njezin suprug nisu se mogli vratiti na otok Norfolk i sada sa strepnjom čekaju hoće li ljudi pronaći ribu s njegovim vjenčanim prstenom.

Najčitaniji članci