Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Na jeziku samaca, savjeti gotovo uvijek vrijeđaju

Na jeziku samaca, savjeti gotovo uvijek vrijeđaju
1

To što su same ne znači da su ucviljene usidjelice. Imaju ispunjen život u kojem žongliraju s karijerom, prijateljima, putovanjima i romansama

VIDEO

Previše si izbirljiva, moraš se prilagoditi, u prijevodu na jezik djevojke koja je sama značilo bi: “Spusti malo kriterije, pogazi svoj identitet”. Takvi savjeti su uvredljivi i neće pomoći samopouzdanju slobodnih prijateljica. To što su same ne znači da su ucviljene usidjelice. Imaju ispunjen život u kojem žongliraju s karijerom, prijateljima, putovanjima, romansama i hobijima. Nedostaje im samo - pravi muškarac. I na račun toga trpe savjete koji su ponekad uvredljivi, čak i ako su rečeni u najboljoj namjeri.
Jer s godinama se kriteriji povećavaju. U 20-ima bilo je dovoljno da dečko ima lijepo lice, dobar smisao za humor i da autostopom želi proputovati Europu. No u ranim 30-ima vizija idealnog muškarca bitno se mijenja.

>>> Kriterijima do srodne duše
Žene traže od muškaraca ono što same daju. Žele muškarca ravna sebi, a ne žele spuštati kriterije samo zato da ne ostanu same.

>>> Ona živi punim plućima i nada se 'Faci’
Ohrabrujuće parole poput “Djevojko, vrati se u život!” vaša prijateljica čuje kao “Ne živiš punim plućima, pokreni se”. Što nije nimalo poticajno, možda je i neistinito i sigurno će je uvrijediti. Osobito ako slobodna djevojka putuje, ima novi projekt, druži se s prijateljima i ne provodi vikende pod dekom gledajući romantične filmove.

>>> Oprezno sa savjetima
Savjet “Prilagodi se” ženi poručuje kako previše izražava svoje mišljenje i da je bolje da glumi nešto što nije ako želi pronaći srodnu dušu. Takvi “savjeti” ne trebaju nikome.

>>> Žena želi biti osvojena
Slobodnoj prijateljici nikad nemojte reći: “Ne trudiš se dovoljno”. Što bi to uopće trebalo značiti? Muškarci su ti koji bi se trebali truditi oko pripadnica ljepšeg spola, a ne obrnuto. Svaka žena želi biti osvojena, a ne želi biti predatorica.

>>> Traži zaljubljenost i leptiriće
Ti si tako super djevojka, kako to da nemaš nikoga? - zvuči kao - “Super si, koji je tvoj problem?” i jednako je uvredi zapakiranoj u kompliment. Postoji 100 razloga zašto je ona sama. Npr. traži istinsku zaljubljenost i ne boji se biti sama dok je ne nađe.

“ Neki se samo žele skrasiti, a neki se odbijaju skrasiti sve dok ne osjete istinske leptiriće ” S. J. Parker

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru