Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Nagrade za ljubimca-zvijezdu: Šaljite nam fotke još do 23. 8.

Zbog velikog broja fotografija i svesrdnog angažmana čitatelja, odlučili smo nagraditi najbolje fotografije. Glasanje počinje u četvrtak 23. kolovoza, a do tada šaljite i dalje

Čitatelj24sata
Foto: Čitatelj24sata

Zbog velikog broja fotografija ljubimaca koje smo primili tijekom ovoga ljeta, odlučili smo nagraditi angažman naših čitatelja, dobre fotografije i svakako ljubav prema ljubimcima. Redakcijski žiri odabrat će najbolje fotografije među velikim brojem pristiglih, a čitatelji će moći glasati za najboljeg od njih od 23. kolovoza. Sve do 22. kolovoza do 12 sati možete i dalje slati fotografije svih vaših ljubimaca na ljubimaciljeto@24sata.hr. 

Zahvaljujemo se svim čitateljima koji su sudjelovali u stvaranju prekrasne galerije o ljetnim radostima ljubimaca. Prve fotografije pristigle su još 29. lipnja, a od tada do danas primili smo više od tisuću fotografija i gotovo 600 mailova. Pokazali ste nam gdje su plaže za pse, kako se rashlađuju mace, gdje psi najradije traže osvježenje, ali i kako to rade papige, tvorovi pa čak i konji. 

Prisjetite se još jednom kako se životinje rashlađuju u galeriji, a sve savjete o ljubimcima na moru i zdravlju po vrućinama potražite u našem specijalu Moj ljubimac ide na more.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message