Obavijesti

Lifestyle

Najavljena suradnja Čakulaonice i Pravnog fakulteta u Zagrebu

Najavljena suradnja Čakulaonice i Pravnog fakulteta u Zagrebu
5

dm i u 2017. podržava radionicu za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji

U utorak 24. siječnja održana je prva ovogodišnja Čakulaonica, radionica za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji, na kojoj je najavljena suradnja sa Studijskim centrom socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu u svrhu provođenja terenske prakse studenata 2. godine socijalnog rada.

U okviru kolegija „Socijalni rad s obitelji“ studenti obavljaju terensku praksu u različitim ustanovama i udrugama kako bi se upoznali s problematikom i modelima pružanja podrške različitim obiteljima. Uključivanjem u Udrugu SRETNE MAME, studenti će osim upoznavanja s načinom funkcioniranja Udruge, steći uvid u specifične životne okolnosti samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji s ciljem razvijanja senzibilnosti i razumijevanja prema ovoj skupini roditelja.

dm će i u 2017. godini nastaviti pružati podršku Čakulaonicama čiju je važnost prepoznao prošle godine u lipnju kada se priključio projektu zbog njegove važnosti za podizanje svijesti zajednice o izazovima samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji.

"Svaki roditelj koji je na sebe preuzeo odgovornost i veselje odgoja djeteta je hrabar, a posebno su hrabri oni roditelji koji su istovremeno i mama i tata, a vikendom i baka. Ponosni smo što je dm dio radionica koje im osiguravaju podršku u rješavanju izazova s kojima se susreću kako u privatnom tako i u poslovnom životu", izjavila je Dubravka Štefanac-Vinovrški, menadžerica marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

dm poziva sve zainteresirane roditelje da se prijave za sudjelovanje na Čakulaonici koja će se održati 21. veljače, putem e-maila  info@sretnamama.hr. Broj mjesta je ograničen (do 20 roditelja po radionici).

Sve novosti i detalje o projektu Hrabre Mame & Tate i o Čakulaonicama možete pratiti na portalu sretnamama.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju