Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Najbolji ljubavni i bračni parovi su maštovita petica i broj jedan

Najbolji ljubavni i bračni parovi  su maštovita petica i broj jedan

Energije brojeva 1, 3 i 5 međusobno surađuju, dok se 8, 3 i 7 odbijaju. Izračunajte svoj osobni broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkrit će vam jeste li kao par predodređeni za uspješan život...

VIDEO

Osobni broj

Osobni broj izračunajte tako da zbrojite svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višeznamenkasti broj, zbrajanjem ga pretvorite u jednoznamenkasti. 

Primjer za rođenje 17.12.1983.

1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3+2 = 5, Vaš osobni broj je 5. 

Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše. 

Broj 1: Vođa

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji. 

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno utjecati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni živjeti u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

Partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustit će vam da budete ono što jeste, prihvatit će vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična dvojka bit će vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Broj 2: Posrednik

Vaša snaga: Usmjereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja.

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postat ćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresiranost.

Partneri: Harmoničan odnos ostvarit ćete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro surađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, no možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli na ništa obvezivati. 

Broj 3: Komunikolog

Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvijek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posjedujete zavidne društvene vještine. Bitno vam je izraziti ono što osjećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv. 

Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se ovisnosti o nekim ljudima, samostalno odlučivati te naučiti preuzimati odgovornost za svoje postupke. Doza narcisizma i potrebe da uvijek budete u centru pažnje mogu biti kamen spoticanja u bliskim odnosima. 

Partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudit će vaše emocije, dok će introvertirani i mistični broj 7 unijeti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i djetinjaste odluke i zagrijati vam srce svojom dobrotom. 

Broj 4: Učitelj

Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je obitelj, karijera. materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, doimate se tiho i povučeno no hrabro ćete braniti svoj teritorij od svega što ga ugrožava.

Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite iskoračiti izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema.  

S Vagom se prekida bez kritika dok Djevica ne želi da je lažete
S Vagom se prekida bez kritika dok Djevica ne želi da je lažete

Partneri: Broj 1 je dobar odabir za vas, ima čvrstinu i dosljednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvijek usmjeren prema cilju, discipliniran i organiziran, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos povjerenja. Za obitelj i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno djece. 

Broj 5: Ljubitelj slobode

Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvijek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je  poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na koljena. Privlačni ste i neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presahne početna strast i zanos, brzo gubite interes za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svjesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.  

Partneri: Osoba čiji je osobni broj 1 rasplamsat će vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouvjerenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvijek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgalit će vam dušu. Odnos s osobom vašeg osobnog broja s brojem 5, bit će iznimno strastven i uvijek zanimljiv. 

Broj 6: Pomagač

Vaša snaga: Suosjećajni ste, odgovorni, znate voljeti, trudite se razumjeti druge ljude i prihvatiti različitosti. Toplina doma, djeca i obitelj vaše su najveće vrijednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, osobito djeci, starijim i nemoćnim osobama. 

Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, pretjerano zabrinuti i skloni čestim promjenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni učiniti svašta. Ljubav vam puno znači, no teško joj se prepuštate otvorenog srca.

Partneri: Pravi ste sretnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmjeni nježnosti, s brojem 9 stvarate bliskost.

Broj 7: Istraživač

Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvijek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste uz prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osjećaj sigurnosti i zaštićenosti. 

Vaša slabost: Nesigurni ste, nepovjerljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, djelujete distancirano i nezainteresirano, pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama, mora srušiti vaše obrambene zidove. 

Vaš znak otkriva koja vam je najdraža seksualna fantazija
Vaš znak otkriva koja vam je najdraža seksualna fantazija

Partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Kreativni broj 3 poticat će vašu maštovitost i širiti vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati što donosi sutra. 

Broj 8: Moćnik

Vaša snaga: Vaša ljestvica je uvijek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterije koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmjereni na materijalna postignuća i dobro procjenjujete druge ljude. 

Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli kao i osjećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje i življenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približit će vas osjećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći. 

Partneri: Budući da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš puno izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio.

Broj 9: Humanitarac

Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a obitelj i voljene osobe prve su na ljestvici vaših prioriteta. Uvijek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealiziranju stvarnosti. Teško otpuštate neke vezanosti i onda kada znate da vam to šteti. 

Vaša slabost: Želite li biti uspješniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, trebate biti fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigdje. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost. 

Partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspješno će izaći na kraj s vašim obrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspješno dijeliti umjetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imat će razumijevanja za vašu društvenost i idealističan svjetonazor. 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje