Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Najčešće seks-pogreške koje kvare ljubavni užitak

Najčešće seks-pogreške koje kvare ljubavni užitak
3

Kako veza odmiče, njemu mentalno uzbuđenje postaje važnije od fizičkog, a seksualna želja započinje u mozgu, a ne tamo gdje žene misle

VIDEO

Žene ponajviše muči što se njihov partner nakon odnosa ne želi maziti, no objašnjenje je jednostavno. Oni ponekad ne žele da ih partnerice vide ranjive, a ponekad odmah zaspu jer su smoždeni, što bi žene, u stvari, trebale shvatiti kao kompliment. Nije tajna da se u spavaćoj sobi lako pobrkaju signali koje partner odašilje prije, tijekom ili poslije seksa. No ovih i sličnih nesporazuma može biti manje ako osvijestimo neke od najčešćih i najvećih zabluda u koje podjednako upadaju i žene i muškarci, poručuju seksualni terapeuti Ian Kerner i Tracey Cox. Tako žene često sasvim pogrešno misle da su muškarci spremni za seks u svakom trenu i bilo gdje. Kako veza odmiče, za njega mentalno uzbuđenje postaje važnije od fizičkog, a seksualna želja sve više započinje u mozgu, a ne tamo gdje žene misle. Žene ne razumiju kako muškarci mogu tako lako odvojiti seks od ljubavi. Radi se o kemijskoj reakciji: za razliku od žena, oni tijekom odnosa proizvode vrlo malo ili nimalo oksitocina, hormona sreće, pa mogu imati seks bez emocionalne povezanosti. Istodobno, muškarci griješe misleći da žene imaju nižu razinu žudnje: na ženin libido snažno utječu hormoni, pa one žude manje često, ali snažno.
Muškarci često misle da sve žene žele romantiku u krevetu, što nije istina, jer žene u sebi također imaju nestašnu stranu. No ima lijeka da se izbjegnu zablude, on je posve prirodan i besplatan, a zove se: razgovor!
>>>Muškarac bi trebao znati kako u postelji vrijeme za nježniji spol teče bitno drukčije. Njoj treba više vremena da dostigne njegovu razinu uzbuđenja, pa i za postizanje vrhunca - dok su njemu tijekom oralnog seksa dovoljne svega dvije minute, ženi će trebati i do 20 minuta.
>>>Muškarci u zanosu nerijetko čine stvari koje ne bi trebali. Žene ne vole “krvničko” stiskanje dojki, ako ih se tijekom odnosa izbjegava poljubiti, ako se muškarac fokusira samo na dvije erogene zone, ako se zaborave obrijati i ako zaborave da je kondom njihova briga.
>>>Najčešća muška pogreška je ako svakoj ženi prilaze jednako. No svaka žena je drugačija; neke vole dužu predigru i kraći spolni čin, i obrnuto, ali i one koje vole da jedno i drugo jednako traje.
>>>Istraživanje je pokazalo da se 90 posto žena žali na nedostatak poljubaca u krevetu. Naravno, nekima poljupci tijekom odnosa trebaju više, nekima manje, ali većini žena ljubljenje je sastavni dio ljubavne igre i nužna potreba za intimom.
>>>Muškarci nerijetko misle da žene od njih očekuju izvedbu nalik pornoglumcima. I pritom griješe. Žene ne impresionira onaj koji mijenja položaje po uzoru na ilustracije “Kama Sutre”, nego onaj koji će se opušteno posvetiti njezinom užitku i reagirati na njezine reakcije.
>>>U silnom nastojanju da budu vitke, njegovane i poželjne, žene zaboravljaju biti - ženstvene. Poštedite ga pričama o depilaciji, menstruaciji.... Izgledajte najbolje, opušteno, bez priča koliko ste zbog toga propatili.
>>>Muške bradavice također su erogena zona, što žene prečesto zaboravljaju. Mnogi muškarci imaju osjetljive bradavice, a neki čak i osjetljivije od svojih partnerica. To se može provjeriti senzualnim dodirom, a reakcija će pokazati kojoj kategoriji on pripada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru