Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Najpopularniji modeli sunčanih naočala za ljeto 2021. Koje biste izabrale, one seksi ili otkačene?

Najpopularniji modeli sunčanih naočala za ljeto 2021. Koje biste izabrale, one seksi ili otkačene?

Ove godine najpopularniji je cat eye okvir koji odgovara većini žena. Uz njega na top listi su se pronašli i neki iznenađujući novi trendovi - poput velikih četvrtastih okvira, kao i plastičnih u jarkim bojama

VIDEO

Svi imaju neki omiljeni oblik sunčanih naočala koje nose već niz godina, ali ponekad je dobro napraviti malu promjenu. Kako vam vaš omiljeni okvir ne bi dosadio, provjerite koji su okviri u trendu, možda vam se neki od njih dovoljno svidi da isprobate nešto novo.

1. Cat Eye

Mačkasti okviri za naočale su oduvijek bili jako popularni. Prave retro naočale koje su nosile brojne modne ikone ovog ljeta se vraćaju na velika vrata. Crne, smeđe, veći ili manji okvir, koji god odaberete će vam se savršeno slagati i s poslovnom kombinacijom i prozračnom ljetnom haljinom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Avijatorski okvir

Dugo godina je ovaj okvir bio rezerviran za muškarce, ali u ženskoj verziji veći okvir će dati dojam opuštenosti i istovremeno biti dobra zaštita od sunca. Namijenjene su nošenju ispod šešira, ili kacige kako je bilo prvenstveno namijenjeno.

Trendovi u kosi: Sedamdesete, prirodna tekstura i rokerski chic
Trendovi u kosi: Sedamdesete, prirodna tekstura i rokerski chic

Karakteriziraju ih tamne, ponekad reflektirajuće leće i tanki monel (skupina legura nikla, uglavnom sastavljena od nikla i bakra), čelični ili titanski metalni okviri s dvostrukim ili trostrukim mostićem.

3. Četvrtasti okvir

Ove velike sunčane naočale za žene izrađene su od silikona koji pomaže smanjiti odsjaj i zaštititi vaše oči od sunčevih zraka.

Iako su slične retro kvadratnom obliku, leće na četvrtastim naočalama se mogu klasificirati kao kvadratne ili pravokutne. Po veličini mogu se smatrati i sportskim do trendovskim, što ovaj oblik okvira čini jednim od najsvestranijih.

4. Lenonice - Okrugli okvir

Retro stil je već godinama jako popularan bilo da je u pitanju odjeća, dodaci ili namještaj. Šarene okrugle sunčane naočale jedna su od stvari koje su se vratile, a moglo bi se reći da su i popularnije nego ikad, zahvaljujući raznim bojama okvira i stakla koje se mogu kombinirati na niz načina.

Gotovo 70-80% svih sunčanih naočala s okruglim okvirom prikladno je i za muškarce i za žene.

5. Plastični okvir u jarkoj boji

Nema sumnje da se okviri i leće u raznim jarkim šarenim bojama često pojavljuju na modnim revijama poznatih brendova. Ovu vrstu okvira vole sve generacije rođene od 80-ih pa nadalje prvenstveno zbog svog modernog dizajna i pretjerano velikog okvira.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak