Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Najskuplji darovi: Usisavač od zlata i biljarski stol od stakla

Najskuplji darovi: Usisavač od zlata i biljarski stol od stakla
4

Najskuplji USB stick optočen rubinima i safirima košta 24.000 eura, usisavač s 24 karatnim zlatom prodaje se po cijeni od 800.000 eura, a biljarski stol 52.000 eura

VIDEO

Dok se jedni za Božić nadaju bilo kakvom znaku pažnje od svojih bližnjih, oni imućniji "razbacuju" se skupocjenim darovima, poput slušalica optočenih zlatom i Swarowski kristalima, mini replikama BMW automobila za djecu ili pozlaćenog usisavača, piše Daily Mail.

Trgovci luksuznim dobrima međunarodnoj eliti nudi pregršt nevjerojatno skupih predmeta čija vrijednost na tržištu raste zbog činjenice da se proizvode u tek nekoliko primjeraka, objašnjavaju tržišni analitičari. Tako je USB stick s dijamantima, rubinima i safirima vrijedan 24.000 eura idealan poklon za milijunaškog "geeka", a ništa manje luksuzan dar nije niti nalivpero od zlata vrijedno 74.000 eura. 

Jedan od najskupocjenijih predmeta na tržištu je ultra moderni Notagge dizajnerski stakleni stol za biljar s cijenom od 52 tisuće eura koji dolazi u paketu sa štapovima izrađenim od aluminija.

Ultimativni poklon za imućne ljubitelja kave je sorta Terra Neva koja dolazi s peruanskih Anda, čijih 500 g zrnaca košta 4200 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bogate domaćice koje se zasigurno ne mogu svrstati u kategoriju "Očajnih kućanica" razveselit će usisivač pozlaćen 24 karatnim zlatom vrijedan oko 800.000 eura. Najskuplji smartphone koji možete pokloniti je onaj iPhone 5 ukrašen s 500 dijamanata i poklopcom od platine po cijeni od 12.500 eura.

Ljubitelje šampanjca, naravno onih najskupljih vrsta, oduševit će Harrodsov mini hladnjak za šampanjac izrađen od ugljičnih vlakana kako bi se spriječila kondenzacija po cijeni od 32.000 eura. Ne možete li si priuštiti ovakve božićne poklone, uvijek ostaje mogućnost kupnje čarapa, pidžama ili čokolade kojima ćete razveseliti najmilije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'