Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nakon dobre svirke, dijelile su se nagrade: Evo tko su dobitnici

Nakon dobre svirke, dijelile su se nagrade: Evo tko su dobitnici
9

Iza nas je još jedan Chill&Grill, a zabave nikako nije nedostajalo. Vikend smo zaključili svirkom uživo grupe Soul Shadows iz Zagreba i Amsterdama, a evo i dobitnika koji su kreativnim odgovorima osvojili Jack Daniel's poklon paket

Ni ovog vikenda nije nedostajalo mirisa roštilja, dobre svirke, ali i nagrada. U sklopu CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS, frontmen grupe Mirza Tetarić nastupio je u poznatom zagrebačkom baru Swanky Monkey Gardenu, dok se ostatak njegovog benda javio s amsterdamske lokacije.

U pauzama su se dijelile i nagrade, no prije nego kažemo tko su sretni dobitnici Jack Daniel's poklon paketa, pogledajte kako je izgledalo jučerašnje nedjeljno popodne uz ovaj vrhunski bend:

Popularni bend Soul Shadows čija je glazbena kvaliteta prepoznata u najboljem amsterdamskom klubu za live svirke - BOURBON STREET CLUB svojevremeno je surađivao s brojnim svjetskim glazbenicima kao što su Mario Biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell i Beyonce Band. 

A o kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu soultracks.com predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'.

10
| Foto: Soul Shadows

Nedjelja je nosila još jedno iznenađenje

Osim dobre svirke, nedjelja je bila rezervirana za još jedno iznenađenje. Riječ je o Jack Daniel's nagradnom natječaju u kojem se darivalo najkreativnije čitatelje. Pristiglo je puno odgovora, no onaj najoriginalniji pripao je Sari Hribar te je time osvojila glavni paket. A manji paketi otišli su u ruke Bruni ČokuMariji Buterin i Mirandi Crvelin.

Čestitke svima!

Kako biste dobili najnovije informacije o iznenađenjima i nagradnim natječajima koje priprema Chill&Grill, pratite portal 24sata te naš službeni profil na Facebooku.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku