Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Nakon lockdowna: Bogata djeca s Instagrama svojim avionima odlaze u kupnju skupe odjeće...

Nakon lockdowna: Bogata djeca s Instagrama svojim avionima odlaze u kupnju skupe odjeće...

Fotografije bogatih klinaca dokaz su njihovog raskošnog života. Primjerice, jedna djevojka u bikiniju pozira na svojoj luksuznoj jahti, dok je druga na skupocjenoj palubi s pogledom na Dubai

Lockdown je u nekim zemljama gotov i pojedini sretnici uistinu slave u velikom stilu. Bogata djeca žure do svojih privatnih aviona kako bi se mogla odmarati uz beskrajne bazene ili su u trgovinama u potrazi za dizajnerskim krpicama. Bilo kako bilo, troškovi ovoj privilegiranoj mladeži nisu bitni, a svojim bogatstvom i užicima se razmeću na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Usamljeni milijunaš traži curu: 'Ne želim princeze, morat će i raditi'

Pokretanje videa ...

Njihove fotografije dokaz su njihovog raskošnog života, primjerice, jedna djevojka odjevena u bikini pozira na svojoj luksuznoj superjahti, dok druga odmara na skupocjenoj brodskoj palubi s pogledom na Dubai. Zaboravite oslanjanje na Uber, jer se imućna djeca voze u otmjenim automobilima, a jedna djevojka stoji na haubi svog limenog ljubimca, Rolls Roycea.

Top savjeti kako da u kući bude toplije bez pojačavanja grijanja
Top savjeti kako da u kući bude toplije bez pojačavanja grijanja

Još jedna 'Instagramerica' odmara u luksuzu dok istovremeno pijucka pjenušac u unutrašnjosti svog otmjenog privatnog aviona. Bogati klinci s Instagrama nemaju pojma o blagdanskim hladnoćama jer imaju dovoljno novca da se njime ugriju.

Preživite PMS: Pet savjeta koji će olakšati to 'teško' razdoblje
Preživite PMS: Pet savjeta koji će  olakšati to 'teško' razdoblje

I zaboravite na putovanja koja organizira agencija, jer se bogata elita odmah prebacila ravno u luksuzna odmarališta s pet zvjezdica na Maldivima i u Dubaiju kako bi se opustila nakon zimskih ograničenja zbog pandemije Covida-19.

Iako su naši kupaći kostimi spakirani duboko u ormaru kod kuće, ova financijsko blagoslovljena djeca pokazala su svoja utegnuta tijela natopljena sunčevim zrakama na odmorima u nekim toplijim destinacijama, piše The Sun.

Hladan tuš jača imunitet, isplati se malo pretrpjeti, kažu liječnici
Hladan tuš jača imunitet, isplati se malo pretrpjeti, kažu liječnici