Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Naša dizajnerica ima tunike i haljine sa zaštitnom maskom

Naša dizajnerica ima  tunike i haljine sa zaštitnom maskom
1

Ljeto 2020. u znaku je obaveznog nošenja zaštitnih maskica koje nas štite od virusa, pa se tako dizajnerica Alma Premerl Zoko dosjetila i u sve svoje modele 'ubacila' i ovaj 'modni detalj'

VIDEO

Hrvatska modna dizajnerica i savjetnica Alma Premerl Zoko osmislila je kolekciju haljina "pokrivalica" i tunika "skrivalica" sa zaštitnim maskama. Zaštitna maska, kad je opuštena, zapravo je stiliziran ovratnik kojeg po potrebi može "navući" preko usta i nosa kako bi nas štitio.

Ljetnu kolekciju svog modnog brenda ALMAfashion dizajnerica je nazvala SUMMER TRIP i njome poziva na uživanje u ljetu - ma kakvo god ono bilo. Ujedno je izrađena i od prirodnih materijala, pamuka, viskoze i svile, te je ugodna za svakodnevno nošenje.

POGLEDAJTE VIDEO: Svete maskice su najnoviji trend

Pokretanje videa...

Svete maske 01:07

Prozračni ljetni komadi, objasnila nam je, savršeno prekrivaju sve nedostatke građe tijela, uz krojeve i spojeve tkanina koji asociraju na njoj omiljena mjesta poput vječno inspirativne Italije, Grčke, Francuske, ali i štite u svim situacijama u kojima se nalazite.

- Ovo je nevjerojatno luda godina i što nam preostaje nego ne odustati od mode i maštati - kazala je Alma tijekom snimanja kampanje u kojoj su se našle glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Mada Peršić koje već nekoliko modnih sezona nose Almin modni potpis. Kampanja je snimljena u Zagrebu na nedavno održanom Baš naš festivalu i u Caffe de Matoš u kojem se još uvijek možete rashladiti ovog ljeta.

Moda ide dalje, ali bez publike ili na otvorenim prostorima
Moda ide dalje, ali bez publike ili na otvorenim prostorima

Kolekcija SUMMER TRIP široka je modna priča u kojoj se isprepleću casual i elegancija, praktična modna rješenja i univerzalni modeli koji se lako uklapaju u sve prigode - svečanosti, ali i slobodno vrijeme, rad "od doma" ali i odlazak u ured.

Alma Premerl Zoko poznata je po rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina pa je tako ostala vjerna modelima poput tunika "suzilica", a potpisuje i majice neobičnog kroja, ali i suknje i hlače koje se lako transformiraju u topiće i kombinezone.

- Volim jako ALMAfashion jer uvijek me modeli odlično 'pokriju' gdje treba, a i to su komadi za koje sam uvijek sigurna da dobro izgledam gdje god se pojavim. Ovo mi je ljeto radno u Zagrebu, pa ću uživati u svim kombinacijama iz nove kolekcije - kazala je glumica Barbara Vicković koju će Zagrepčani uskoro vidjeti na Histrionskom ljetu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju