Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Nastavak ljubavne priče koja će vas oduševiti

Drugi naslov iz popularne triologije svjetski poznate autorice Melody Ann dostupan je u prodaji od ponedjeljka. Nikel svakom kupcu daruje vrhunski kozmetički preparat na poklon. Uživajte u čitanju i kozmetici!

0 komentara

Joseph Anderson smatra da je vrijeme da se njegova tri uspješna sina ožene. Joseph želi unuke koji će ispuniti njegovu palaču srećom i smijehom, a želi ih odmah. Bio je uspješan u pronalaženju žene za svojeg najstarijeg sina, a u ovoj knjizi spaja Alexa i Jessicu.

Melody Anne, autorica najprodavanijih romana s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni ciklus o neženjama milijarderima te romane Predaja i Dijete za milijardera. Također je napisala ciklus romana za mlade, Uspon tamnog anđela, koji uključuje Ponoćni plamen, Ponoćni mjesec i Ponoćnu oluju. 

Uz drugu knjigu, prirodna kozmetika Nikel poklanja vam svoj nagrađivani serum protiv bora oko očiju sa smiljem! Ovaj božanstveni serum odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

Svaki Nikel proizvod dolazi u originalnom pakiranju. Nikel kozmetika bazirana je na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100 posto prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Nikel kozmetika dobila je brojne nagrade i priznanja i 30 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Rusije, Azije, SAD-a i Europe.

Potražite na kioscima Tiska i iNovina, u Tisak media centre ili na mondo.hr od 6.6. Cijena knjige je samo 49,90 kn.

Uz treću knjigu “Milijarderova ljubav” na poklon dobivate Nikel kremu oko očiju, a u prodaji je potražite od 13.6. Prvu knjigu “Milijarderova pobjeda” potražite u prodaji, a na poklon dobivate Nikel ulje oko očiju.

Možda vas zanima i ovo:
Message