Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Nastavljamo vas darivati, a evo i pobjednika 2. kruga!

Nastavljamo vas darivati, a evo i pobjednika 2. kruga!
1

Chill&Grill 2020 i treći vikend za redom donosi zabavu u vaše domove, pa vas tako i ovog puta očekuju brojna iznenađenja. Nagrade i dalje dijelimo, a evo i imena onih najoriginalnijih dobitnika iz prošlog kruga

Chill&Grill trenutno je najbogatija platforma online sadržaja za zabavu za građane diljem Hrvatske. Iako su epidemiološke mjere popustile i dalje trebamo ostati odgovorni i kretati se u društvu obitelji i nekolicine prijatelja. A vikend koji je počeo donosi zabavu baš za ono što trebate – live svirku u kojoj možete uživati cijeli vikend, ali i brojne nagradne igre. No prije nego pokažemo što smo vam ovog puta pripremili, pogledajte dobitnike drugog kruga.

Prvih 10 dobitnika - Podravka, Karlovačko, KTC, Ravlić

  1. Sanja Minarik
  2. Sabina Crljen
  3. Nikola Šumberac
  4. Dario Perišić
  5. Dubravka Perković
  6. Erna Bećirević
  7. Kristina Belobrajdić
  8. Lucija Waller
  9. Marko Bonc
  10. Davor Bistrica
10
| Foto: Dnevni Avaz/PrivatniAlbum/Facebook

Osim fotografijama, neki su nas iznenadili i videom, pa je tako Sabina Crljen snimila svoj roštilj. Nama je zamirisalo i preko ekrana!

Pokretanje videa...

00:05

Drugih 10 dobitnika - Podravka, Karlovačko

Ante Buljan, Bernard Vugrin, Bruno Horvat, Irena Carev Stojak, Jasna Pivčević, Krunoslav Leskovar, Magdalena Končar, Nina Jurlina, Žarko Uršlin i Željko Turalija.

Ostali dobitnici - Podravka

Mirko Večerić, Katica Oršolić, Goran Latin, Marko Lucić, Tajana Tušla, Alen Čuruga, Andjelka Erzic, Anita Slavić, Branko Brković, Dejan Epet, Duje Cuk, Filip Štuc, Ivica Gorup, Jasna Tucaković, Kristina Vukojević Rac, Marija Buterin, Marijana Manović, Marin Golemac, Martina Buschbacher Dorman, Mladen Stojanović, Nadica Mihovec, Nikola Cvok, Nataša Galović, Nikolina Jertec, Nino Štanek, Pere Polić, Tomislav Kovačević, Lidija Matin, Dalibor Blažević i Darko Talaja.

Čestitke svim dobitnicima, a evo nove prilike za sve one koji se još nisu odvažili.

Fotkajte, šaljite i osvojite vrijedne nagrade!

Danas je počeo 3. krug nagradnog natječaja u kojem dijelimo vrhunske nagrade. Prijaviti se možete do 22.5., stoga ovog vikenda uhvatite najbolje kadrove svog roštilja. Pokažite majstora ili majstoricu koji pripremaju ručak, fotkajte svoj stol, meso, umak ili marinadu i pošaljite nam slike, a najbolje ćemo nagraditi. Detalje o nagradama i obrazac za prijavu pronađite na stranici Chill&Grilla 2020. Sretno!

U 14.30 budite Live uz DJ Duixa i Sax Experience by Ivo Prodan Prodjo!

I ovaj smo vikend za građane diljem Hrvatske pripremili jedinstveni glazbeni doživljaj. Iz zagrebačkog Swanky bara glazbu će puštati DJ Duix iz agencije Urbani Eventi, a društvo će mu praviti Ivo Prodan Prodjo s glazbenim konceptom LIVE SAX EXPERIENCE. I ne zaboravite, DJ-evi okupljeni u agenciji Urbani Eventi DJ DaDoo, DJ eMBee i DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu najvećeg online festivala grilanja i čilanja. Pa kad stane Live, pronađite i dalje glazbu za popodnevno uživanje na našim digitalnim kanalima jer smo pripremili za svačiji ukus po nešto.

Nedjelju rezervirajte za CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS

Jedan od zasigurno najspektakularnijih događaja ovogodišnjeg Chill&Grilla bio je nastup na vrhu zgrade fantastičnog Soul Shadows benda koji za vas svira i ove nedjelje u 14.30, a koncert možete uživo pratiti na Facebooku 24sata. Ovaj svjetski priznati soul bend puštat će glazbu i iz Zagreba, i iz Amsterdama, jer su članovi benda zbog okolnosti oko pandemije trenutno na dvije lokacije. Stoga će se frontmen grupe Mirza Tetarić pobrinuti za svirku s krova jedne zgrade u Zagrebu, a ostatak benda u Amsterdamu.

CHILL&GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS Amsterdam-Zagreb edition bit će prava poslastica za zaljubljenike neo soul-a, soul-funka, blues-a, r&b-a, hip-hop-a i rock-a stoga rezervirajte nedjelju i poslušajte članove tog uistinu vrhunskog benda koje čine vodeći ženski vokal Chy-Kyra, vodeći muški vokal Mirza Tetarić, G.O.C. DJ-MC, a na bas gitari i gitari Peter Sidiq i Samir Bashir.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith