Lifestyle

Komentari 0

Ne propustite jednodnevni festival Let's ROCK! u Šibeniku

Ne propustite jednodnevni festival Let's ROCK! u Šibeniku

Projekt će se provoditi sljedeće dvije godine sa ciljem pokretanja brojnih ekoloških aktivnosti i educiranja posjetitelja i građana Šibenika o važnosti zaštite okoliša te razdvajanja i recikliranja otpada

Na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 21. lipnja održat će se prvi post-korona festival, Let's ROCK!, na kojem će nastupiti niz domaćih bendova, između kojih su Porto Morto, Nipplepeople i JR August, najavljeno je u petak.

- Na prvi dan ljeta, koji je ujedno i Svjetski dan glazbe, Šibenčani će moći uživati u istaknutim imenima hrvatske alternativne glazbene scene kao što su The Fogsellers, Pi, Porto Morto, Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R.August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma i Rolo. Navedeni glazbenici izmjenjivat će se na nekoliko pozornica na Tvrđavi sv. Mihovila" - navodi se u priopćenju. 

Jednodnevni festival Let’s ROCK! održava se 21. lipnja,  a bit će to ujedno i prvi događaj na tvrđavi sv. Mihovila koji se održava bez jednokratne plastike, koja se sa šibenskih tvrđava uklanja u sklopu projekta "Šibenik Zero Waste City".

- Kriza koju nam je donio koronavirus dodatno nas je sve osvijestila i o važnosti odgovornog odnosa prema okolišu i zaštiti prirode. Naš prvi ovogodišnji festival odličan je trenutak da bismo u praksu uveli perive, višekratne čaše za konzumaciju napitaka i tako i naše posjetitelje uključili u nastojanje da Šibenik bude čist i primjer odgovornog odnosa prema otpadu i okolišu - izjavila je Vera Jergović Bolanča iz udruge Tvrđava kulture Šibenik, navodi se u priopćenju. 

Projekt će se provoditi sljedeće dvije godine sa ciljem pokretanja brojnih ekoloških aktivnosti i educiranja posjetitelja i građana Šibenika o važnosti zaštite okoliša te razdvajanja i recikliranja otpada. (tk)

Najčitaniji članci