Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Chill&Grill - Detaljan program najboljeg festivala klope i cuge

Chill&Grill - Detaljan program najboljeg festivala klope i cuge

Drugi Zagreb Chill&Grill od 27.4. do 1.5. na Bundeku prostirat će se na više od 4.000m2. Bit će to opet najveći festival klope, cuge i mjuze u Zagrebu, za svakog po nešto.

VIDEO

Na Zagreb Chill&Grill festivalu od 27. 4. do 1. 5. kuhaju najbolji hrvatski chefovi i sviraju vrhunski bendovi. Festival će trajati čak pet dana, a svi će uzrasti pronaći nešto za sebe.

Gastronomske specijalitete u Cooking showovima svakodnevno će pripremati neki od najboljih kulinarskih chefova u Hrvatskoj kao što su David Skoko, Lana Klingor Mihić, Priska Thuring koji će kuhati s djecom s invaliditetom iz centra UNUO, Darko Kontin, Vedran Bošković, Zoran Delić, Mišel Tokić i Marko Palfi.

I sve to uz vrhunska craft piva - 5thElement, Zmajsko, Varionica, Medvedgrad, Lepi Dečki Brewery, Garden Brewery i mnoga druga.

Svoje kuharsko umijeće na Bundeku pokazat će i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a moći ćete kušati i delicije koje će spravljati chefovi u Mistery box dvobojima.

Prošle godine nas je posjetilo preko 40.000 ljudi pa smo ove godine dodatno obogatili ponudu – cjelodnevna zabava za obitelj, klopa, glazba i bogata nagradna natjecanja. I da, ove godine organizirali smo duplo više programa za djecu jer dok vi uživate pod suncem u prostranoj chillout zoni gdje vas očekuju brojni darovi vaši najmlađi zabavit će se na Bundeku u prostoru rezerviranom samo za njih. Tamo će sudjelovati i u brojnim nagradnim igrama, a budnim okom pazit će ih tete čuvalice.

Na Zagreb Chill&Grill i ove godine sa svojim specijalitetima stižu poznati zagrebački restorani – Pod Zidom, Submarine, Plac, Batak, Bicko, Špiro, pivnica Budweiser i Doomsday.

Ne propustite premium burgere, kopuna s roštilja, delikatesni biftek i brojna druga jela, a sve to uz odličnu mjuzu cijeli dan i večernjim koncertima bendova Bang Bang, Mangroove, NoA & Funkblasters, The Second Hand Band, Luce, Letu Štuke i Jura Stublića & Film.

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i TOI TOI. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Detaljan program festivala Zagreb Chill&Grill pogledajte na linku https://www.chillgrill.hr/program.pdf.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'