Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
151 komentara

Ne vole duhovite žene? Frajeri žele biti ti koji nasmijavaju...

Ako se želite svidjeti muškarcu, ne pokušavajte biti duhoviti - savjet je proizašao iz studije prema kojoj muškarci žele biti zabavnija strana u svakoj ljubavnoj vezi

themoviedb.org
Foto: themoviedb.org
151 komentara

Kod navođenja osobina koje ih privlače, i muškarci i žene će u top pet karakteristika obično smjestiti duhovitost, no čini se kako pripadnici jačeg spola ipak ne preferiraju šaljive žene, pokazala je studija Sveučilišta Miami.

Prema njoj, frajeri su glasali da su im privlačnije žene koje se smiju njihovim forama, a ne one koje same zbijaju šale i pošalice, ma koliko duhovite bile, piše Daily Mail. 

Srećom, žene se ne opterećuju time cijene li se njihove šale ili ne, no ovaj zaključak svakako potvrđuje teoriju kako su muškarcima najdraže žene koje se smješkaju i ne guraju u "prvi plan". Znanstvenici objašnjavaju kako žene vide duhovitost muškarca kao dokaz njegove inteligencije, a evolucijski je zadano muškarcima da pokušaju pobijediti druge muškarce, odnosno konkurenciju.

To mogu učiniti tako da pokažu kako su zabavniji nego drugi muškarci, dok se žene, koje su po svojoj prirodi izbirljivije, ne moraju nadmetati s drugim ženama u pogledu duhovitosti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message