Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Neodoljiva priča puna strasti!

Neodoljiva priča puna strasti!
2

Popularni romani autorice Tare Sue Me dovest će vas do ludila

VIDEO

Novi nastavci serijala "Pokorna" autorice Tare Sue Me su ponovno sa nama. Pročitajte što vam donose novi naslovi Ekshibicionistica i Gospodar.

Ekshibicionistica

Naši omiljeni likovi Nathanial i Abigail ponovno se pojavljuju u Ekshibicionistici, šestom nastavku popularnog serijala Pokorna, Tare Sue Me. Za razliku od prethodnog nastavka spomenutog serijala, ova se knjiga izravno usredotočuje na njih kao par. Iako se knjiga može čitati kao samostalni roman, s obzirom na to da je dio serijala preporučamo da pročitate barem prve četiri knjige kako biste bili u toku i mogli uživati u svim nijansama odnosa među likovima. A upravo to je i čar ovog serijala – sa svakim novim nastavkom on nas vodi u područja koja smo si na početku teško mogli zamisliti. Možda ste mislili da je njihova priča gotova, ali Tara Sue Me ovdje donosi pripovijest koju, u području erotske literature, malo autora ima hrabrosti ispričati. Za ovakav roman potrebno je iskustvo autora koji se ne libi kročiti izvan svoje zone komfora. Zahvaljujući autorici, mi se možemo udobno smjestiti i pustiti da nas vodi njezina sigurna ruka. Kao čitatelji, pratimo Nathaniala i Abigail u njihovom ugodnom (ali ne i dosadnom!) braku, ali vrlo brzo saznajemo da konflikt nije završen nakon samog stupanja u brak i rođenja prvog djeteta. Abigail je oduvijek voljela da je gledaju. Nathanial to dobro zna i oni ovaj put to koriste u svom braku kako bi istražili granice svoje razine udobnosti. Guranje predaleko može potaknuti katastrofu, ali Nathanial želi zadržati svoju lijepu pokornu ženu sretnom. Može li mu ona povjeriti da joj pruži što joj treba?

Čitatelj na početku knjige nije siguran kamo će ga njihovo putovanje odvesti i to procesu čitanja pruža napetost i budi znatiželju te ubrzava okretanje stranica. Uz razne zanimljive dijaloge i vruće situacije u koje se par svjesno dovodi, ulog postaje sve veći, a granice je sve teže održavati. Ovo je jedan od naslova koji će biti zanimljiv i onima koji ne čitaju erotske romane jer istražuje unutarnje mehanizme modernog braka. Čitatelj se često pita što je zapravo moderan brak, koje su stvari dozvoljene, a koje pak prelaze u sferu iz koje nema povratka. Roman se može čitati i kao studija međuljudskih odnosa koji, u dubini, postaju sve napetiji i napetiji. Znak je vrhunskog umijeća ove autorice što nam unutarnju dramu prenosi s takvom snagom da se često osjećamo kao na rubu provalije. Iako krene polagano – kao da autorica želi da se udobno smjestimo u priču – ovaj nastavak ludo dobrog serijala završava s pravim praskom. Ako vam nikada nije dosta čitati o strastvenim vezama punim ljubavnog žara, ova će vam se knjiga jako svidjeti.

Gospodar

Zadvodljiva i majstorski stvorena priča, Gospodar, najnovije djelo autorice svjetskih senzacija Tare Sue Me, je apsolutno zapanjujući. Svojom prekrasnom prozom i emocionalno sirovim likovima, ova samo ne sramežljiva autorica nas još jednom začara u sedmom nastavku serijala Pokorna, koji od početka šokira i zaintrigira svojim živopisnim scenama, dubokim emocijama i novim, sve zanimljivijim likovima.

Sasha već godinama vodi osebujan, većini vjerojatno nastran seksualni život. Ali nakon traumatskog iskustva tijekom jednog prizora, neko duže vrijme suzbija svoje želje i drži se podalje BDSM zajednice te ne dopušta nikome da se približi. Sve do trenutka kada upozna Colea – seksi, zapovjednički nastrojenog i vrlo zahtjevnog doma. Cole ima zloglasnu reputaciju među pokornama zajednice, ali u Sashi se žar požude i žudnja za slobodom pokornosti probudi jače nego ikada.

Na Sashino blago rečeno iznenađenje, BDSM zajednica Partneri u igri odluči da će upravo Cole biti taj koji će ponovno obučavati Sashu i polako vratiti u grupu. Međutim, Cole prihvaća zadatak, vrlo dobro znajući što se Sashi dogodilo i što joj je točno potrebno.

Od samog početka, kemija između Sashe i Colea je više nego opipljiva. Cole ima specifičan plan kako bi ušao u Sashinu glavu te pridobio njezinu naklonost i povjerenje. Njegova vrlo jasna očekivanja i zaštitnička priroda pomažu joj da se suoči sa svojim strahovima i ponovno prigrli pokornost.

Ne samo da se Sasha osjeća sigurnom pod njegovim kontrolom – ona želi više te počinje micati granice, tražeći od svoga Gospodara novu dimenziju u njihovom odnosu.

Gospodar je, kako se moglo očekivati, šokantna ali i vrlo senzualna te romantična priča koja će zarobiti čitatelje od samog početka. Još jedan put, Tara Sue Me uspijeva uhvatiti ljepotu i dubinu jedne posebne, definitivno ne tradicionalne, vrste odnosa, te prenositi svim ljubiteljima romantičnih priča.

Ali, čini se da je ovaj put Tara Sue Me nadmašila samu sebe u stvaranju prekrasne evolucije snažne, pametne i izuzetno hrabre Sashe, razvivši izvanrednu, privlačnu priču u kojoj se pojavljuju mnogi ključni likovi serije. Gospodar može se pročitati neovisno o ostalim knjigama, ali će čitatelji bolje shvatiti Sashinu transformaciju ako su je upoznali u prijašnjim nastavcima serije.

Knjige potražite na svim kioscima i u Tisak mediji po cijeni od 49,90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...