Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Neonski pozdrav: Trend jarkih nijansi zavladat će proljećem

Neonski pozdrav: Trend jarkih nijansi zavladat će proljećem
4

Bojama otprati zimu: Jarkonarančasta, koraljna, ružičasta ili fuksija - svaka od trendi nijansi idealan je način da napokon kažete "zbogom" zimskom sivilu

VIDEO

Za sezonu proljeće/ljeto 2013. Prada se odlučila za neonski narančastocrveni ruž, a na Missonijevoj su reviji manekenke zablistale s jarkoružičastim usnama. 

- Djevojkama svjetlije puti lijepo pristaju neonsko narančasti i ružičasti ruževi, a tamnijoj puti sjajno stoje jarka rumenila - kaže vizažistica slavnih Janice Daoud. Ove se sezone nose i ruževi u crvenoj, koraljnoj, narančastoj i boji fuksije, a da bi usne izgledale što ljepše, pet minuta prije no što nanesete ruž, namažite ih vazelinom pa lagano iščetkajte četkicom za zube kako biste uklonili mrtve stanice kože. Kako vam se ruž ne bi razmazao, prvo stavite olovku za usne ili ruž nanesite posebnom četkicom. 

Kad stavljate neonsku šminku, najvažnije je istaknuti samo jedan dio lica. Primjerice, ako ste stavili neonski ruž, kombinirajte ga s debelim slojem maskare na trepavicama, a odlučite li se istaknuti oči, držite se pravila vizažistice Daoud. 

- Jarkoplava i zelena sjenila sjajno se slažu s umjereno tamnom kožom, a plavo će sjenilo istaknuti svaku boju očiju - kaže vizažistica te dodaje da bi djevojke plavih očiju trebale isprobati jarkonarančastu olovku za oči koju treba staviti uz rub trepavica. 

Tanku liniju povucite za dnevno izdanje, a debelu s mačkasto zavinutim rubom za noćni izlazak. Ove sezone popularna su i jarkoplava, ljubičasta te neonsko narančasta sjenila. Samo treba pripaziti da sjenilo previše ne prelazi liniju pregiba kapka. 

Neonski ruž s puno maskare

Dok nanosite šminku na ostatak lica, na usne stavite hidratantni balzam kako bi na kraju šminkanja usne bile spremne za nanošenje ruža. Ako na usnama nosite narančastu boju, uparite je s mnogo maskare, a za večernji izlazak izgled upotpunite i svjetlucavim neonskim sjenilima u plavim nijansama. 

Puder u prahu prije olovke za oči

Nanesite mačkastu crtu jarkoplave, zelene, ljubičaste ili žute uz rub trepavica. Kako biste spriječili da se olovka za oči razmaže, potapkajte kapke prozračnim puderom u prahu ili korektorom prije no što nanesete šminku.

Danju ružičasti ruž, a uvečer pomiješan s crvenim

Najpopularnije nijanse na usnama su ružičasta i narančasta, baš kao i na noktima, kaže vizažistica Candice Manacchio. Ružičasti je ruž idealan za dnevni look, a uvečer ga pomiješajte s crvenim. Odlučite li se za narančasti, nosite manje šminke na ostatku lica.

- Maslinastoj puti najbolje pristaju koraljna, narančasta i crvena - dodaje Manacchio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje