Obavijesti

Lifestyle

Komentari 31

'Nesreća me prati... Pogledala sam smrti u oči čak dva puta'

'Nesreća me prati... Pogledala sam smrti u oči čak dva puta'
1

Očajna žena koju su zadesile sve moguće životne neprilike. Nakon neuspješne operacije i nezavršenog fakulteta nesreće su se samo nizale, a danas ju samo zanima hoće ikada više biti zdrava?

VIDEO

Poštovani Mevludine

rođena sam 14. lipnja 1974. Negdje do odlaska na studije 1993. sve je bilo savršeno, a nakon toga su se počele nizati nesreće. Nisam mogla završiti fakultet ili održati ljubavnu vezu.

Prošle godine sam dva puta bila na granici smrti. Imala sam tešku operaciju koja nije bila najuspješnija. Dva mjeseca nakon operacije javili su mi se bolovi te mi je dijagnosticiran pijesak u bubrezima. Do sada je liječenje bilo bezuspješno, a bolovi su svakim danom sve gori i jači.

Strah me je da mi je tijekom operacije učinjena pogreška, tj. da mi nije ispravno postavljena dijagnoza. Nažalost, za neke stvari, poput ostvarenja ljubavne sreće, je prekasno, no zanima me hoću li ikad više biti zdrava? 

šifra: ivančica 

24sata

Odgovor:

Vi ste bili prilično energični, motivirani i optimistični, no kako ste upisali fakultet, počeli ste gubiti volju i motivaciju za učenjem i općenito za životom. Pijesak u bubregu se može riješiti lijekovima.

Posjetite specijalista nefrologa i gastroenterologa te ponovno izvadite sve nalaze. Ne vidim nikakvo teško oboljenje, osim što terapija nije bila adekvatna za vas.

Uz to, zbog gubitka volje i motivacije loše ste se osjećali. No ne razmišljajte previše o bolesti. Pijte šalicu čaja od kadulje svako jutro.

Radite na podizanju imuniteta, pijte vitamine C i B kompleksa te koprivu četrdeset dana po jednu šalicu i vidjet ćete da ćete se osjećati bolje. Pokušajte si naći posao, a i ljubav će doći, koliko god vi u nju ne vjerovali. 

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku