Lifestyle

Komentari 7

Nostalgija u najboljem izdanju ženstvenosti A. Dojčinović

Nostalgija u najboljem izdanju ženstvenosti A. Dojčinović

Kosa pomno spletena u pletenice, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u i udobna obuća modna je lekcija nit je vodilja nove kolekcije Aleksandre Dojčinović

Kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen/zima 2015./2016., koja izlazi usporedno s highstreet kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu, napravila je odmak od one Lei Lou ljetne buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena kada je žena bila žena u punom smislu riječi. 

Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala. Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju oni izrađeni od kašmira. 

A u kolekcijama ove dizajnerice već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita. 

Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.