Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Nove IT torbe: Hommage eleganciji, pokretu i povijesti

Nove IT torbe: Hommage eleganciji, pokretu i povijesti
1

Jesenske revije nedavno su završile, što znači da je scena spremna za nove prestižne modne dodatke, među kojima su i nove IT torbice koje već sada imaju posebno mjesto u novim kolekcijama

VIDEO

Modna pista svjetskih tjedana mode svake sezone donosi nove IT torbe, od kojih neke već danas imaju zvjezdani status. Dizajneri velikih kuća kao što su Prada, Celine i Gucci autori su novih modnih dodataka koji će obilježiti trendove za sljedeću jesensku sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELINE (@celine) on

The Celine Sulky

Hedi Slimane i dalje istražuje povijest kuće Celine te donosi iznenađenje za jesensku kolekciju. Predstavlja Sulky logo iz davne 1966. godine. U to vrijeme brend je ovaj znak (koji predstavlja kočiju korištenu u utrkama konja) koristio na modnim dodacima kao što su cipele, torbe i remenje. Ovime ujedno Hedi odaje počast suprugu Richardu Vipiani, suprugu osnivačice brenda Celine, Céline Vipiani.

Louis Vuitton collection show at Paris Fashion Week

The Louis Vuitton Keepall

Popularno nošenje torbe pod rukom, kao da je grlimo, donosi neke nove, mekanije modele, a na popisu najtraženijih uskoro će biti kreacija koju za LV potpisuje autor Nicolas Ghesquière.

The Balenciaga Neo Classic

Demna Gvasalia ovom kreacijom označava 20. godišnjicu torbe Classic Balenciaga bag, takozvanu motorističku, koja i danas ima niz obožavateljica radi praktičnog i specifičnog dizajna. Demna je predložio novi model, Neo Classic, koju već obožavaju Kate Moss i Sienna Miller.

Milan Fashion Week Autumn/Winter 2020

Prada Belted Micro Bag

Torbica je gotovo nevidljiva, nalazi se na remenu i u nju stane tek par sitnih stvari. Ovime Miuccia kombinira popularnost remena i specifičnih, kreativnih modnih dodataka. Dizajn je nenametljiv, okrugli ili uglati, a torbica se pojavljuje i u obliku ogrlice. 

The Gucci Jackie

Gucci ima niz hitova svake sezone te je jedan od brendova koji uspješno lansiraju hit za hitom. Za jesen Alessandro Michele predlaže Jackie kreaciju koja dolazi u rozoj, plavoj i ljubičastoj varijanti. Ovaj model lansiran je u 60-ima te je nakon nekog vremena dobio ime po Jackie, po gospođi Kennedy.

Bottega Veneta torbice s resicama

Ovaj talijanski brend predlaže velike resice kao glavni estetski element za sljedeću sezonu te donosi fantastičan svijet razigranih torbica prepoznatljive pletene teksture. Boje su nježne, uglavnom žutih i bež nijansi, a te imaju ponegdje i ekstremne rese, duge i oko jedan metar, što ove torbe čini izuzetno dinamičnima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku