Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Nove noćne formule: Njeguju lice i pomlađuju dok vi spavate

Nove noćne formule: Njeguju lice i pomlađuju dok vi spavate

SUPER SASTOJCI Vitamin C smanjuje bore, Q 10 koži vraća energiju, a urea daje vlažnost. Fileri su inspirirani estetskom kirurgijom i često ćemo ih u nekom obliku naći u noćnim kremama

VIDEO

Netko spava, a netko radi, tako to ide – a doslovno je kad je riječ o noćnim kremama. I dok u dnevnima s punim pravom zahtijevamo zaštitni faktor, u noćnima smo u potrazi na nečim konkretnijim.

Najnovija zvijezda noćnog neba je revitalizirajući gel s perzijskom svilom, kakadu šljivom i eteričnim uljima: inkapsulirano esencijalno ulje s tehnologijom aktivacije u pokretu oslobađa ulje francuske lavande, sandalovine i patchoulija. Pomlađivanje i opuštanje u jednom. Vau! Nade polažemo i u one već legendarne AHA kiseline koje je najbolje koristiti navečer, prije spavanja.

Dreamstime

Ova je priča obično aktualna nakon ljeta, iako su najpopularnije upravo tijekom sive zime. Naime, takve formule kožu čine vrlo osjetljivom na UV zrake. Ako već krenete ovo proljeće s kremama koje posvjetljuju, obavezno tijekom dana koristite visoku UV zaštitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vitamin C jedan je od mnogima najdražih: izvrsno ujednačava ten, pogoduje smanjenju bora i potiče proizvodnju kolagena. Često se vitamin C nađe u suradnji s manozom, šećerom sa svojstvima učvršćivanja te hijaluronskom kiselinom, snažnim anti-age adutom.

Neka vaša koža dobije prirodan sjaj u samo nekoliko koraka
Neka vaša koža dobije prirodan sjaj u samo nekoliko koraka

Mnogo toga obećava nam i Q10, molekula vrlo poznata na ovoj sceni: osim što osigurava koži neophodnu energiju, istodobno djeluje kao antioksidans. Promjene donosi i retinol, snažan sastojak, odnosno vitamin A koji je anti-age hit jer omogućuje obnovu oštećene kože. Čak se koristi i tijekom tretiranja ožiljaka. Odlična je i urea koja zadržava vlažnost kože, a česta je u posebnim noćnim linijama za isušenu kožu (preporuka je za ljude i sa psorijazom).

Fileri su inspirirani estetskom kirurgijom – često ćemo ih u nekom obliku naći u noćnim kremama. Obećavaju nam mladolikost, a najviše ih volimo u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom.

Nove noćne formule:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru