Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Novi filmovi odlična inspiracija za uzbudljive nove destinacije

Novi filmovi odlična inspiracija za uzbudljive nove destinacije
25

Film "Ponoć u Parizu" pretvara ovaj grad u ponoćni misterij i dnevnu čaroliju, "Put rata" budi želju za istraživanjem britanskih sela, a "Nasljednici" sva lica Havaja

VIDEO

I dok neke inspirira radnja filma i osebujni likovi, drugi u njim vide savršene vodiče za putovanja. Jedan od takvih filmova svakako su "Nasljednici" s Georgom Clooneyem u ulozi odvjetnika Matta Kinga koji nakon velike obiteljske tragedije razmišlja o prodaji zemljišta financijskoj korporaciji. Zadivljujući prizori kilometarskih plaža i moći oceana snimani su na južnoj strani otoka Kauia na Havajima. Do njega se može doci samo privatnim brodom što još više golica maštu ljubitelja ovog filma. 

Put 

Nakon što njegov sin umre planinareći na 725 kilometara dugom putu Camino de Santiago u sjevernoj Španjolskoj, Tom kojeg glumi holivudski veteran Martin Sheen traži utjehu na putu koji njegov sin nikada nije završio. Camino je srednjovjekovna kršćanska hodočasnička ruta preko Pirineja i zaseoka, a privlači šaroliku zbirku izgubljenih duša. Do kraja putovanja, Tom i njegovi prijatelji utjehu nalaze u zajedničkim problemima i izazovima, a snagu crpe iz bezgraničnog krajolika kojim prolaze. 

Mamurluk 2

Ono što se dogodi u Las Vegasu ostaje u Las Vegasu, no ne i za veselu ekipu Mamurluka 2 koji su sve to ponovili i u Tajlandu. Kako dečkima nisu dovoljne ljepote Phulay Bay Ritz-Carlton hotela, oni kreću u otkrivanje svih čari Bangkoka. Bogat noćni život, ljepote grada, uživanje na trasama najviših grada na svijetu, oduševile su publiku diljem svijeta. 

Put rata

Glavnu ulogu u filmu Stevena Spielberga nema radnja već obiteljska farma Devon u kojoj se rada ljubav dječaka Alberta i konja Joeya. Farma Devon zapravo je britansko imanje Ditsworthy Warren House u nacionalnom parku Dartmoor. Britanska vojska i inače ovo imanje iznajmljuje za vojne vježbe. 

Rio

Junak animiranog filma je makao papagaj Blu i njegova vlasnica Linda koji misle da je on posljednji primjerak svoje vrste, no kad čuju za makao papigu Jewel koja živi u Rio de Janeiru, kreću prema dalekoj, egzotičnoj zemlji ne bi li je pronašli i spasili vrstu od izumiranja. Iako je u animiranom obliku, zemlja sambe i Copacabane čini se još i ljepša sa zelenim šumama, pješčanim plažama i veselom naravi njezinih stanovnika. 

Ponoć u Parizu

Kakvim je životom živio Pariz 20-ih godina prošlog stoljeća, otkriva romanična komedija Woodyja Allena. Holivudski scenarist Gil sanja da postane ozbiljan pisac kreće u šetnju gradom zaljubljenih gdje sreće Hemingwaya, Picassa, Dalija i upija najbolje od grada na Seini. 

Jedi, moli, voli

Ako volite talijansku kuhinju, želite upoznati duhovnu snagu Indije te uživati u blagodatima raja na zemlju Baliju, film "Jedi, moli, voli" idealan je za vas. Kroz izlaženje iz okvira i pronalaženje samoga sebe istražujući različite kulture vodi vas holivudska ljepotica Julia Roberts u ulozi Liz Gilbert. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku