Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Novi priručnik za spojeve uči drukčijim pravilima

Novi priručnik za spojeve uči drukčijim pravilima
1

Pravila nove generacije: umjesto nepisanih zakona koja ženama nalažu ignoriranje, bolje krenite u akciju i izborite se za pravog frajera

VIDEO

Pokušavate li ostati budni u kinu dok gledate 13. nastavak ‘Brzih i žestokih’ ili se pravite da uživate u jazzu iako ga ne možete smisliti, tada je bolje da produžite dalje i pronađete muškarca pokraj kojeg možete biti ono što uistinu jeste, savjetuje Julie Klausner, autorica bestselera “Baš me briga što slušaš”, u kojem navodi nova pravila spojeva. Prisilnim usvajanjem tuđih navika, samo zato da bi se osvojio “muškarac iz snova”, raste nezadovoljstvo, koje u nekom trenutku mora prsnuti. Ako se muškarcu sviđa djevojka, gotovo da nema toga što ona krivo može napraviti - i obrnuto. Zato umjesto univerzalnoga ženskog “priručnika”, prema kojem ona uvijek mora čekati njegov poziv, bolje je učiniti ono što nalaže osjećaj.
- Osjećate li da je O.K. slati mu šaljive mailove, pozvati ga van ili spavati s njim na prvom spoju, samo naprijed - savjetuje Julie.

Kemija je presudna
On je sladak, šarmantan, duhovit, pažljiv...ali jednostavno nema kemije. Vjerojatnost da se strast pojavi s vremenom jednaka je onoj da ćete ugledati NLO. Zato je najbolje skupiti hrabrosti, dati petama vjetra i prestati gubiti vrijeme s krivim muškarcima u nadi da će se jednog dana pojaviti luda kemija.

Češnjakom protiv daveža
Neki ljudi bez očiglednog razloga crpe energiju, a primijetite li da ste nakon svakog spoja izmoždeni, a ne poletni i zadovoljni, tada je vrijeme da se “emocionalni vampir” zamijeni boljim. Neugodna šutnja ili promašene teme za razgovor jedan su od pokazatelja veze koja nema budućnosti.

Gospodin savršeni
Odlučite li izlaziti samo s visokim, crnim muškarcima koji imaju zelene oči, bave se sportom, vole mačke, odlično kuhaju, a još bolje masiraju - možda je vrijeme da smanjite kriterije. Čekajući gospodina savršenog, potencijalne ljubavi prolaze, a čak i naizgled “obični” mogu pozitivno iznenaditi.

Navika umire zadnja
Ne pere li ruke, ostavlja dasku podignutu, iritantno mljacka ili mu je svaka druga riječ psovka, to će tako i ostati. Ljubav teško pobjeđuje ustaljene navike - pa ako vam se ne sviđa što vidite, bolje je otići dok nije prekasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom