Lifestyle

Komentari 3

Novo ruho starog hita: grupa Joy oživjela pjesmu staru 17 godina

Novo ruho starog hita: grupa Joy oživjela pjesmu staru 17  godina

Čaroban glas Alena Bičevića, finalista showa „The Voice“, dao je novo ruho pjesmi ''Sve jeseni, zime'' grupe Joy. Ako ste u potrazi za novim hitom, nemojte propustiti ovo moderno izdanje poznatog singla

Singl ''Sve jeseni, zime'' grupa JOY prvi put je predstavila na Zagreb Festivalu davne 2001. godine, na kojem je ista osvojila prvo mjesto. Pobjedničkoj pjesmi odlučili su dati moderniji prizvuk i u tome im je pomogao kolega Dragomir Herendić-Dragianni, koji ujedno potpisuje i aranžman, dok glazbu potpisuje Boris Novković, a tekst Denis Dumančić.

Grupa Joy sentimentalno je vezana za singl  ''Sve jeseni, zime'' te su pjesmi odlučili dati novi prizvuk jer kvaliteta nikada ne gubi sjaj, a u tome je svakako pomogao i prekrasan glas muškog vokala grupe, Alena Bičevića, svima nam poznatog iz prve sezone showa „The Voice“ gdje je ušao u finale pod mentorstvom Tonyja Cetinskog.

Pjesma je sada dobila još originalniji pečat, a grupi Joy su u tome asistirali Marko Zeljković i Ivica Vranjić kao snimatelji spota, te vrhunska produkcija Six Nine studija. Članovi grupe Joy suglasni su kako im danas, sedamnaest godina kasnije, nije žao što ova pjesma ipak nije završila na albumu Borisa Novkovića kako je prvotno planirano, te su sretni što im se ukazala prilika ponovno oživjeti ovu uspješnicu uz koju je odraslo već nekoliko generacija.

Najčitaniji članci