Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Od petka: Zaigraj i uz 24sata osvoji neodoljivu Opel Corsu

Od petka: Zaigraj i uz 24sata osvoji neodoljivu Opel Corsu
1

Sakupi deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata i osvoji Opel Corsu Edition u vrijednosti 99.900 kuna. Corsa Edition dolazi uz četiri godine Flexcare jamstva

Od petka sakupljajte nagradne kupone jer krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz 10 kupona i malo sreće možete osvojiti neodoljivu Opel Corsu Edition u vrijednosti 99.900 kuna.

Corsa Edition dolazi uz četiri godine Flexcare jamstva i s odličnom opremom. Ona ima klima-uređaj, radio sa 7” ekranom i Mirrorlink funkcijom (6 zvučnika, kratka krovna antena, USB priključak, integrirani digitalni audiosustav DAS), alu naplatke, električne podizače prednjih prozora, kontrole radija na upravljaču, putno računalo, unaprijeđeni (segmentirani) zaslon s instrumentima s dodatnim podacima za vozača, branike i kućišta ogledala u boji vozila te još mnogo toga. Sve detalje o Corsi Edition možete vidjeti na opel.hr.

Od petka, 25. lipnja do nedjelje, 4. srpnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjeljak, 5. srpnja i utorak, 6. srpnja bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona+joker kupon ili 8 nagradnih kupona+2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Zaigraj i osvoji najnoviju Opel Corsu”. Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 10 različitih kupona i minimalno 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na gore navedenu adresu do petka, 23. srpnja do 9 sati. Isti dan nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika nakon 10 sati.

Pravila nagradne igre: "Zagraj i osvoji najnoviju Opel Corsu"
Pravila nagradne igre: "Zagraj i osvoji najnoviju Opel Corsu"

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Zaigraj i osvoji najnoviju Opel Corsu“, koja se održava od 25. 6. 2021. do 6. 7. 2021. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda 6. 7. 2021. do 30. 7. 2021., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja na internet-stranicama društva 24sata d.o.o. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom “odjel marketinga GDPR”, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/.