Lifestyle

Komentari 0

Od petka zaigraj pa osvoji vrhunski Jaguar E-PACE limited

Od petka zaigraj pa osvoji vrhunski Jaguar E-PACE limited

Od petka igrajte za vrhunski kompaktni SUV. Kako biste osvojili nagradu, trebate sakupiti 13 različitih kupona. Izvlačenje dobitnika je u petak, 11. ožujka

U petak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti fenomenalan novi Jaguar E-PACE limited.

E-PACE je Jaguarov kompaktni SUV. Jedinstvena je kombinacija izgleda, okretnosti i dinamične vožnje.

Od petka, 11. veljače, do petka, 25. veljače svaki dan objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone čitatelji mogu izrezivati i sakupljati pa će tijekom 15 dana sakupiti ukupno 13 kupona. U četvrtak, 24. veljače i petka, 25. veljače bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji sakupe 13 nagradnih kupona (ili 12 nagradnih kupona + joker kupon ili 11 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - "Zaigraj i osvoji Jaguar E-PACE limited".

Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 12 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 11 različitih kupona i minimalno dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na navedenu adresu do petka, 11. ožujka 2022. godine, do 9 sati. Isti dan iza 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije, uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri "Zaigraj i osvoji Jaguar E-PACE limited", koja se održava od 11. veljače 2022. do 25. veljače 2022., i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 11. veljače 2022. do 11. ožujka 2022., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet-stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom "odjel marketinga GDPR", elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/.

Najčitaniji članci