Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Od petka: Zaigrajte i osvojite super roštilj u novoj igri 24sata

Od petka: Zaigrajte i osvojite super roštilj u novoj igri 24sata

Od 28. travnja do 4. svibnja čitatelji tiskanog izdanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti čak sedam Kingstone roštilja Bauhausove ekskluzivne marke

VIDEO

U petak, 28. travnja 2023., počinje nova nagradna igra "Igraj i roštiljaj uz 24sata''. Tad ćemo u dnevnim novinama 24sata objaviti prvi kupon za nagradnu igru u kojoj dijelimo čak sedam fenomenalnih roštilja - jedan Kingstone Plinski roštilj Cliff 450-I u vrijednosti 649 eura (4889,89 kn) te šest Kingstone KMS Roštilja na drveni ugljen u vrijednosti od 319 eura svaki (2403,51 kn). Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri iznosi 2563 eura (19.310,92 kn).

Igrajte se s nama i osvojite Kingstone roštilje Bauhausove ekskluzivne marke. Kingstone KMS Roštilj s kotačićima ima emajliranu rešetku od lijevanog željeza 70 x 43,5 cm, termometar na poklopcu, podizač žara, vratašca ložišta za dodavanje ugljena i mobilnost.

Kingstone Plinski roštilj Cliff 450-I ima četiri plamenika, izrađen je od nehrđajućeg čelika, ima termometar na poklopcu roštilja, opremljen je kotačićima za lakše pozicioniranje, modernog je izgleda i ima bočni IR gorionik.

Od petka, 28. travnja, do četvrtka, 4. svibnja, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. U četvrtak, 4. svibnja, u 24sata će biti objavljen jedan joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati tijekom sedam dana, kad ih je potrebno sakupiti ukupno pet.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 5 nagradnih kupona ili 4 kupona i jedan Joker kupon, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - "Igraj i roštiljaj uz 24sata''. Nijedna pristigla kuverta koja sadrži pet kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do petka, 19. svibnja, do 9 sati. Izvlačenje imena dobitnika nagrada je 19. svibnja nakon 10 sati u prostorijama 24sata uz prisutnost tročlane komisije. Imena dobitnika koji su osvojili nagradu u nagradnoj igri “Igraj i roštiljaj uz 24sata’’ bit će objavljeni u tiskanom izdanju 24sata te na portalu 24sata unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Pravila o korištenju osobnih podataka: 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Igraj I roštiljaj 24sata’’ koja se održava od 28. travnja 2023. do 4. svibnja 2023. godine. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 28. travnja 2023. do 28. svibnja 2023. godine, a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'