Lifestyle

Komentari 1

Olivier Rousteing proslavio 10 godina na čelu kuće Balmain

Olivier Rousteing proslavio 10 godina na čelu kuće Balmain

Kuća Balmain, omiljeni brend slavnih dama i svih onih koje žele izgledati 'hot', imala je posebnu modnu reviju za proljeće 2022. godinu, na kojoj je kreativni direktor okupio mega zvijezde

Ne samo Naomi Campbell, već i Milla Jovovich te Carla Bruni, nosile su modnu reviju kreativnog direktora Oliviera Rousteinga za Balmain.

Bila je na slavljeničkoj reviji, kojom je Rousteing obilježio 10 godina vodstva kuće Balmain, i slavna manekenka Natalia Vodianova.

POGLEDAJTE VIDEO: Dizajnerica Nela Kliček radi upcycling vintage komada

Posebnu kolekciju obilježile su haljine po kojima je kreativac poznat, a to su kratke i vrlo ukrašene kreacije. Tekstura s perlama i naglaskom na siluetu dio je prepoznatljive Balmain ponude.

Ove kratke haljine često vidimo na crvenom tepihu ili sceni, a postoji i čitava stilska niša sličnih kreacija - njima se inspiriraju brojni high street i slični pristupačniji brendovi.

S godinama se Rousteing pozicionirao visoko na listi najtraženijih autora večernjih kreacija, a osim ukrašenih haljina, među prvima je krenuo s visokim ramenima. Odnosno - prije desetak godina krenula je njegova modna avantura inspirirana jastučićima iz osamdesetih.

Danas njegove kreacije simboliziraju moć siluete, potpis je prepoznatljiv i inspirativan.

Mnoge forme imaju pojačana ramena, nosimo ih i na sakoima te majicama. Upravo je za taj trend koji vlada svijetom, zaslužan i Olivier Rousteing.

Najčitaniji članci