Lifestyle

Komentari 87

On je od nje stariji 23 godine: 'Želimo i drugima našu sreću'

Partneri s 23-godišnjom razlikom u godinama iz Amerike, inspirirani vlastitom pričom, pokreću aplikaciju kako bi pomogli drugima da pronađu ljubav sličnu njihovoj

Stručnjak za digitalni marketing Sheldon Owen (49) i Shanice Rivers (26) poslovni su i ljubavni partneri. Zaručili su se nakon tri godine veze i nedavno pokrenuli vlastiti biznis inspirirani svojom vezom.

POGLEDAJTE VIDEO (Zaljubljeni izlučuju isti hormon kao da su na drogama):

Shvatili su da postoji mnogo parova poput njih i ljudi koji traže partnera s kojim dijele veliku razliku u godinama.

- Postoji mnogo uspješnih parova koje, kao i mi, dijeli velika razlika u godinama. To traže, ali nemaju gdje. Dosta im je aplikacija poput Tindera. Zbog toga smo odlučili napraviti aplikaciju koja će im pomoći da pronađu ljubav svog života - tvrdi par iz Kalifornije.

Kroz Sheldonove veze s Facebookom, Twitterom, Snapchatom i LinkedInom prikupili su više od 100.000 dolara (670.000 kuna) za aplikaciju.

- Naš zajednički put je blago rečeno zanimljiv. Razlika u godinama je velika, a osim toga, ona je Afroamerikanka, a ja bijelac.

Negativne komentare većinom dobivamo samo od potpunih neznanaca - govori Sheldon.

Obitelji, kaže, potpuno podržavaju njihovu vezu. Ne smetaju ih negativni komentari te sljedeće godine planiraju vjenčanje, a uskoro se nadaju i da će osnovati obitelj.

- Jako smo zaljubljeni. Shanice je stara duša i jako je zrela, dok sam ja mladi 49-godišnjak s odličnim stavom prema životu - govori poduzetnik.

Aplikacija koju su nazvali iagegap.com bit će dostupna u cijelom svijetu. Prije nego što su je pokrenuli, istraživanjem tržišta doznali su da se i razlika od pet godina između partnera doživljava kao dobni jaz.

- Shvatili smo i da je razlika u godinama tabu tema. Želimo to promijeniti. Postoji u mnogim kulturama i rasama. Nadamo se da će iagegap.com povezati ljude koji žele pronaći pravu ljubav, bez obzira na dobnu razliku - govori par i dodaje kako aplikacija već radi, ali da će biti potpuno završena naredne godine.

Dodaju kako žele stvoriti bolji život za ljude kao što su oni, ali i za zajednicu, piše Metro.

- Ako se par poput nas može nasumično upoznati i biti sretan, zašto ne bi i drugima pomogli da imaju lakši način upoznavanja i tako možda pronađu srodnu dušu - rekao je Sheldon.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci