Lifestyle

Komentari 12

On živi svoj san - proputovao je više od 100 zemalja svijeta

On živi svoj san - proputovao je više od 100 zemalja svijeta

S ruksakom na leđima ovaj se nevjerojatni mladić otisnuo u svijet i kao pravi pustolov odlučio ostvariti svoj životni san - putovati i živjeti od danas do sutra

" Ako niste sretni, dobra plaća nije napredak, već financijski zatvor " - moto je 26-o godišnjeg Johnnyja Warda koji je impresionirao svijet svojim avanturističkim duhom te neiskvarenom željom da uživa u životu ostvarujući svoj san. Ovaj je Irac nedugo nakon fakultetske diplome iz Internacionalne ekonomije shvatio da, iako ne potječe iz imućne obitelji te nema financijsku sigurnost u životu, želi pod svaku cijenu biti vlastiti "dizajner svog života".

Nada se kako će svojim primjerom potaknuti velik broj ljudi da osvijeste svoju strast i žive svoj san. Upoznajte Johnnyja u videu:

On je pokretač nekoliko različitih internet stranica, iako sam priznaje da nema tehničkih znanja, već je svoju iznimnu želju za putovanjima i znanje u podučavanju engleskog jezika iskoristio kako bi ostvario svoj san. Pokrenuo je blog Onestep4ward na kojem s čitateljima dijeli svoja iskustva, od samih putovanja do podučavanja engleskog i dizajniranja vlastitog životnog stila.

S prebivalištem u Tajlandu, Johnny je od 2006. do sada obišao 123 zemlje svijeta, a trenutno se nalazi u Boliviji. Prije toga je posjetio Peru, gdje je imao priliku poljubiti i ljamu:

Na početku svojih putovanja, Johnny je prvo posjetio SAD, potom Tajland, Australiju i Afriku. Kako bi financirao putovanja, u prvih 100 zemalja je radio honorarne poslove, no danas svojim putopisima i blogom zarađuje dovoljno da može samo uživati u putovanjima. Više fotografija i detalja o njegovim putovanjima možete pronaći na Johnnyjevoj Facebook stranici.

Najčitaniji članci