Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Ona ima 150 cm, on 2 metra i nemaju dobru zajedničku fotku

Ona ima 150 cm, on 2 metra i nemaju dobru zajedničku fotku

Baš sam nedavno pitao Ruby da mi doda jogurt koji držim na najgornjoj polici u frižideru, i zakleo bih se da sam čuo kako škripi stolica. Sigurno se morala popeti na nju, priča Tom

VIDEO

Kako Tom kaže, razlika u visini među njima je značajna, a dolazi do izražaja još više od kad par živi zajedno pa je, budući da on stvari u kuhinji drži u visokim ormarićima i u frižideru na gornjim policama, već četiri puta Ruby nešto palo na glavu dok je pokušavala dohvatiti. Tom Davidson je visok točno dva metra, a njegova djevojka Ruby Molyneux tek je malo viša od metar i pol, ima 153 cm.

Catch ya later

Objavljuje Tom DavidsonPonedjeljak, 24. rujna 2018.

- Baš sam nedavno pitao Ruby da mi doda jogurt koji držim na najgornjoj polici u frižideru, i zakleo bih se da sam čuo kako škripi stolica. Sigurno se morala popeti na nju - priča Tom, koji kaže da mu inače velika razlika u visini ne smeta. Ispričao je i kako je nedavno prijateljima poklonio neku njenu odjeću koju ona više ne nosi, i kako je na glas primijetio 'Kako mu maleno te krpice izgledaju', na što se ona malo naljutila.

- U mojoj su glavi jednostavno stvari drugačije i sustav mjerenja mi je drukčiji nego njoj, pogotovo jer dolazim iz obitelji gdje su svi 'žirafe' - kaže Tom, i dodaje da mu je starija sestra visoka 187 cm, a da Rubyna odjeća eventualno može pristajati lutki s kojom se ona igrala kad je bila mala. 

James & Pushpa’s wedding

Objavljuje Tom DavidsonPonedjeljak, 22. listopada 2018.

Prisjetio se i kako su se Ruby i on upoznavali kroz duge šetnje obalom Walesa, kad su pričali o svojim životima i povjeravali se jedan drugome. Dodaje i da je Ruby jako brza s obzirom na svoju 'malenu konstituciju', te da svakako može držati korak s njim.

Cure ne prihvaćaju svoja tijela, a dečki ne mogu voditi ljubav
Cure ne prihvaćaju svoja tijela, a dečki ne mogu voditi ljubav

- Tek kad smo zajedno u društvu, do izražaja dođe naša razlika u visini, jer netko to uvijek spomene - ispričao je za Mirror, i dodao kako pokraj Ruby izgleda 'posebno visok', te da mu je žao jer ona krivi vrat zbog gledanja prema njemu. 

Thames Booze Cruise

Objavljuje Tom DavidsonČetvrtak, 19. srpnja 2018.

- Ponekad su koncerti izazov, jer ona uvijek želi biti negdje blizu pozornice. Inače ne bi ništa vidjela. Meni je i iza dobro, ali tu moram naći neki kompromis - objašnjava Tom, a tada joj pusti da mu se popne na ramena. Osim toga, nemoguće im je jedino još napraviti dobar selfie, jer nitko nema dovoljno dugačke ruke da oboje stanu u kadar. Ali onda Tom klekne i iste su visine.

- Ako su selfiji najveći problem kod viđanja djevojke koja je pola metra niža, preživjet ću - zaključuje.  

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...