Lifestyle

Komentari 28

Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'

Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'

Cijeli sam život čekala srodnu dušu i ona sad stoji ispred mene, moj Jonathan, kaže ova žena. Par se brzo zaručio nakon upoznavanja, a zaruke su proslavili s njegovom obitelji koja je Pam srdačno prihvatila

Pam Shasteen (60) iz Tulse u SAD-u bila je shrvana kada su joj prijatelji rekli da joj Jonathan Langevin (21) može biti unuk i savjetovali da posjeti psihijatra.

- Ne mogu vjerovati da moji prijatelji, koje znam više od 30 godina, ne mogu biti sretni zbog mene samo zato što Jonathan ima 21 godinu. Ali, zlobni komentari neće nas razdvojiti. On je ljubav mojeg života i nije me briga što tko misli. Osim toga, naš seksualni život je fantastičan - prokomentirala je.

Pam i njezin Jonathan, inače student računalnog inženjerstva, upoznali su se prije dvoje godine na aplikaciji za upoznavanje Badoo. On se njoj prvi javio.

- Priznao mi je da ima 19 godina, a ja sam mu napisala kako sam prestara za njega i da imam dvije kćeri starije od njega. Jednoj su 32, a drugoj 34 godine. Rekla sam mu i da sam baka - prisjetila se Pam i dodala da je Jonathan oduvijek želio biti sa starijom ženom.

On je tada živio oko 1450 kilometara dalje pa su svakodnevno razgovarali putem video poziva. Tjedan dana kasnije je doputovao do nje.

- Bio je još zgodniji uživo. Potrčali smo jedno prema drugome i strastveno se poljubili. Bila je to ljubav na prvi pogled - ispričala je.

Cijeli taj dan proveli su zajedno pokušavajući ignorirati začuđene poglede prolaznika, ali i negativne komentare.

- Čula sam kako jedna žena govori svojoj prijateljici da nas je odvratno gledati i da ne bismo trebali biti zajedno. To me jako uznemirilo. Svaka osoba koja je prošla pokraj nas, uputila nam je grozan pogled. Srećom, Jonathanu to nije smetalo, na kraju smo se svemu smijali - nastavila je.

Sljedeće noći prvi put su vodili ljubav

- Vodili smo ljubav i bilo nam je jednostavno prekrasno. Tu noć nismo puno spavali. Jonathan je možda desetljećima bio mlađi od mene, ali nije bio neiskusan. Znao je točno što radi. On je nevjerojatan - dodala je.

Tjedan dana kasnije spremao se otputovati nazad kući. Stajali su jedno uz drugo. Pam mu je rekla da ga voli i predložile da ostane. I on je njoj izjavio ljubav, a potom se uselio u njezinu kuću. Do tada je spavao kod prijatelja na kauču.

Dan kasnije Pam je pozvala svoje kćeri da ga upoznaju, ali ih je prije toga porukom upozorila da on ima 19 godina i sada živi s njim. Kćeri su se šokirale kada su ga vidjele, izgledao im je kao dijete. 

- Jonathan im je rekao kako se nada da će biti prijatelji i zagrlio ih. Kasnije, dok su ga promatrale kako se igra sa mojom 6-godišnjom unukom, priznale su da im se sviđa. Bilo je olakšanje dobiti njihov blagoslov - priča Pam.

Ubrzo je i Jonathan o tome izvijestio svoje roditelje, oboje u 60-im godinama života. Oni su samo prokomentirali da ih to ne iznenađuje jer su mu se oduvijek sviđale starije žene. Čak su rekli kako se raduju što će upoznati njegovu odabranicu.

Dva tjedna kasnije Pam ga je upoznala sa svojim prijateljima s kojima se druži više od 30 godina. 

- Nadala sam se da će biti sretni zbog mene, ali umjesto toga, sjedili su u tišini i bili hladni prema Jonathanu. Nekoliko dana kasnije kazali su mi da me on iskorištava. Bilo je i drugih negativnih komentara pa sam ih odlučila izbaciti iz svojeg života, ta negativnost mi nije bila potrebna - ispričala je.

- Cijeli sam život čekala upoznati svoju srodnu dušu i ona sad stoji ispred mene, moj Jonathan. Nikada u životu nisam bila sretnija - dodala je.

Par se ubrzo zaručio, a zaruke su proslavili s njegovom obitelji koja je Pam srdačno prihvatila, prenosi The Sun.

Najčitaniji članci