Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Ona prava - pronađite idealnu vjenčanicu za svoj oblik tijela

Ona prava - pronađite idealnu vjenčanicu za svoj oblik tijela

Vjenčanje je veliki dan i svaka mladenka daju sve od sebe mjesecima, čak i godinu dana ranije, kako bi taj dan bio savršen. A savršenstvo je uvijek uvjetovano - haljinom iz snova

VIDEO

Jako je teško izabrati savršenu vjenčanicu - ponajviše zato što takve haljine ne nosite inače. A ova mora biti posebna i vi želite da ona bude jedinstvena. Donosimo vam pregled idealnih haljina za svaki oblik tijela koji vam može poslužiti kao dobar vodič. 

A kroj - stoji svim ženama

Haljina A linije kreće usko od struka i polako se širi prema dnu, naglašava struk i skriva kritične dijelove stražnjice i bedara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako imate mršaviji gornji dio tijela, a jači donji, dobro je da gore bude korzet V linije ili špageti naramenice. Naglašeni, gornji dio tijela će drastično odvući pažnju s donjeg, jačeg dijela tijela. A linija dobro stoji svim figurama.

Sirena kroj - za pješčani sat i figuru kruške

Kroj sirene je danas vrlo popularan, a prepoznatljivi uski gornji dio koji seže čak do koljena potpuno obavija figuru mladenke. Ovo je idealna haljina za kruškastu i figuru pješčanog sata jer naglašava struk i idealne proporcije grudi i bokova. Ovaj tip vjenčanice je jako seksi jer naglašava sve ženske obline.

Pixsell

Carska haljina ili "Empire" stil - za trudnice i figuru kruške

Ovaj stil haljine je definiran podignutim strukom koji se nalazi točno ispod grudi. To je jedno od najužim mjesta na ženskom tijelu i izvrsno odgovara nižim ženama jer podignuti struk stvara dojam dodane visine. Također se preporučuje ženama kruškaste figure jer privlači pogled na gornji dio tijela. 

Vjenčanica princeza kroja - stoji svima

Idealna haljina za žene svih tipova tijela, ali često je biraju žene jačeg stasa koje žele naglasiti lice i gornji dio tijela, a donjem dijelu tijela dopustiti neometano kretanje. Ovaj tip haljine je idealan izbor za žene kruškaste figure budući da punoća haljine naglašava uzak struk.

Ako imate jača prsa, ovaj oblik će pomoći da ujednačite gornji i donji dio tijela i postignete izgled pješčanog sata. Kod izbora ove haljine uzmite u obzir težinu -  prave krinoline imaju nekoliko slojeva u kojima treba izdržati cijeli dan i noć. 

Fotolia

Vjenčanica ravnog kroja - idealna za ravne, niže cure i figuru pješčanog sata

Ravna, padajuća haljina, otkriva sve. Zato je često biraju žene idealnih proporcija ili mršavije građe bez obzira na visinu. Idealna je za mladenke niže visine jer ravne linije optički "izdužavaju" pa se čine višima. Ravnog kroja, uglavnom se rade od lepršavih i laganih tkanina, a prikladna je za sve vrste vjenčanja. Često ju uzimaju mlade koje imaju manja i neformalna vjenčanja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...