Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ona se najviše boji samoće, a on da će ostati bez kose

Najveći je ženski strah da će ostati sama. I to s mačkom. Muškarac se pak najviše boji gubitka kose jer to doživljava kao gubitak svoje muškosti

Shutterstock
Foto: Shutterstock
1 komentara

Muškarci i žene boje se svačega, od sitnih, svakodnevnih situacija do velikih životnih stvari, pokazuju različita istraživanja. Žene se tako najviše pribojavaju da će ostati same. I to s mačkom. Ta socijalna stigma potekla je iz brojnih filmova pa će žene, upravo zbog toga, nerijetko odbaciti život s dlakavim ljubimcem. Majke se boje da će netko nauditi njihovoj djeci, a da one neće biti dovoljno jake i snalažljive da im pomognu. Prozvati ga u javnosti, pred gomilom ljudi, jedan je od većih muških strahova. Ne boje se same kritike nego nepoznate situacije i reakcije publike. Strah ih je i gubitka kose. I to preuranjenog. To smatraju znakom slabosti i gubitka muškosti.

NJEGOVI STRAHOVI
1. Besparica. Svi muškarci žele sebi i obitelji omogućiti pristojan život. To im daje jak osjećaj vrijednosti pa se užasavaju manjka prihoda.
2. Bolest. Što su stariji, sve se više brinu o svom zdravlju jer se boje slabosti. Posebno strahuju od infarkta jer nastupa naglo i onemoćava.
3. Djeca. Naravno, svojoj djeci žele sve najbolje, ali najviše ih boli ako im sin ne pokazuje interes za neki sport.
4. Seks. Dožive li erektilni neuspjeh u krevetu, osjećat će se starijima za 40 godina unatoč znanju da se to doista svakome događa.

NJENI STRAHOVI
1. Izgled. Žene se neprestano savjetuje kako da se oblače, šminkaju ili hodaju. Zato uvijek imaju osjećaj da nekome ne izgledaju dovoljno dobro.
2. Prijateljice. Nitko ženu ne razumije bolje od bliske prijateljice. Izgubiti super prijateljicu je kao izgubiti dio sebe, i to onaj razigrani dio.
3. Tračanje. Žene pričaju o svemu i svakome. S obzirom na to, svjesne su kako i one jednom mogu doći na red te da to ne mogu izbjeći.
4. Loša majka. Bez obzira odaberu li karijeru ili majčinstvo, žene će se uvijek pribojavati da to nije najbolje što su mogle učiniti za djecu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message