Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ona se najviše boji samoće, a on da će ostati bez kose

Ona se najviše boji samoće, a on da će ostati bez kose
1

Najveći je ženski strah da će ostati sama. I to s mačkom. Muškarac se pak najviše boji gubitka kose jer to doživljava kao gubitak svoje muškosti

VIDEO

Muškarci i žene boje se svačega, od sitnih, svakodnevnih situacija do velikih životnih stvari, pokazuju različita istraživanja. Žene se tako najviše pribojavaju da će ostati same. I to s mačkom. Ta socijalna stigma potekla je iz brojnih filmova pa će žene, upravo zbog toga, nerijetko odbaciti život s dlakavim ljubimcem. Majke se boje da će netko nauditi njihovoj djeci, a da one neće biti dovoljno jake i snalažljive da im pomognu. Prozvati ga u javnosti, pred gomilom ljudi, jedan je od većih muških strahova. Ne boje se same kritike nego nepoznate situacije i reakcije publike. Strah ih je i gubitka kose. I to preuranjenog. To smatraju znakom slabosti i gubitka muškosti.

NJEGOVI STRAHOVI
1. Besparica. Svi muškarci žele sebi i obitelji omogućiti pristojan život. To im daje jak osjećaj vrijednosti pa se užasavaju manjka prihoda.
2. Bolest. Što su stariji, sve se više brinu o svom zdravlju jer se boje slabosti. Posebno strahuju od infarkta jer nastupa naglo i onemoćava.
3. Djeca. Naravno, svojoj djeci žele sve najbolje, ali najviše ih boli ako im sin ne pokazuje interes za neki sport.
4. Seks. Dožive li erektilni neuspjeh u krevetu, osjećat će se starijima za 40 godina unatoč znanju da se to doista svakome događa.

NJENI STRAHOVI
1. Izgled. Žene se neprestano savjetuje kako da se oblače, šminkaju ili hodaju. Zato uvijek imaju osjećaj da nekome ne izgledaju dovoljno dobro.
2. Prijateljice. Nitko ženu ne razumije bolje od bliske prijateljice. Izgubiti super prijateljicu je kao izgubiti dio sebe, i to onaj razigrani dio.
3. Tračanje. Žene pričaju o svemu i svakome. S obzirom na to, svjesne su kako i one jednom mogu doći na red te da to ne mogu izbjeći.
4. Loša majka. Bez obzira odaberu li karijeru ili majčinstvo, žene će se uvijek pribojavati da to nije najbolje što su mogle učiniti za djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku