Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Opet je sretna: Uspjela je naći ljubav nakon grupnog silovanja

Njih petorica su me silovala dva sata. Učinila sam sve što sam mogla da ih zaustavim, ali nisam imala kontrole, prisjetila se Simone večeri koja ju je psihički gotovo uništila

32 komentara

Bilo je trenutaka u kojima je bila uvjerena da je u životu ne čeka ništa dobro niti lijepo. Mislila je da više nikada neće biti sretna. Simone Anderson (27) iz Aucklanda na Novom Zelandu 2015. preživjela je užasno silovanje.

SINDROM SLOMLJENOG SRCA Bio joj je ljubav života: Srce joj je stalo kada je rekao da odlazi

Godinu dana prije toga izgubila je 92 kilograma i bila ponosna zbog toga, sretna. No petorica muškaraca to su gotovo uništila u jednoj večeri. Silovali su je dva sata dok nekako nije uspjela pobjeći. Bila je u strašnom psihičkom stanju iz kojeg katkad nije vjerovala da će se izvući, a posebno nije mislila da će se više ikada u životu zaljubiti i biti voljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Međutim, dogodilo se upravo to. Upoznala je predivnog Trenta Forsytha (30) koji ju voli svim srcem. Nedavno ju je zaprosio i to je bilo kao u bajci. Unajmio je helikopter kojim su letjeli iznad Queenstowna, zatim su sletjeti na vrh planine The Remarkables i tamo uživali u pogledu uz čašu šampanjca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Krenuli su dalje pa sletjeli na slikovito imanje The Hills uz koji se nalazi ekskluzivan golf teren u vlasništvu Sir Michaela Hilla, poznatog novozelandskog zlatara, poduzetnika i filantropa koji ih je osobno pozvao na svoje imanje. Potom su otišli dio obližnjeg jezera. Tada je Trent kleknuo i zaprosio Simone. Bila je pozitivno šokirana, a sve su kamerama zabilježili dvoje njihovih prijatelja skrivenih u grmlju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

- Ljubav mojeg života zaprosila me je na najljepšem mjestu na Zemlji. Upoznala sam ga prije tri godine i znala sam da će postati moj suprug jednog dana. U posljednjih nekoliko godina doživjeli smo toliko toga i postigli puno. Ne mogu dočekati da zajedno izgradimo svoj život - rekla je, a potom uputila nekoliko riječi samo njemu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

- Hvala ti što si me učinio najsretnijom djevojkom na svijetu. Ne mogu vjerovati da te sada mogu zvati zaručnikom. To je bilo kao san. Ne mogu opisati te osjećaje. Željela bih taj dan doživjeti ponovno, iznova svaki dan - kazala mu je i čvrsto ga zagrlila.

KAO IZ BAJKE Ljubavna priča kraljice Butana: Kako je upoznala svojeg princa

S prekomjernom težinom ima problema otkad je bila djevojčica. O 14. do 17. godine debljala se 10 do 15 kilograma godišnje. Do kraja srednje škole težila je nevjerojatnih 169 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

- Krenulo je od toga da sam bila malo pretila do naglog porasta kilaže u srednjoj školi. Odlučila sam nešto poduzeti i otišla sam na ugradnju želučane premosnice u kolovozu 2014. godine. Nakon toga sam izgubila nevjerojatnih 92 kilograma - ispričala je, a prenosi Daily Mail.

Godinu dana nakon gubitka silnih kilograma i sreće od ponosa koji je osjećala zbog toga, dogodilo se nešto strašno - bila je brutalno silovana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

- Bila je to srijeda navečer. Bila sam s nekoliko prijatelja u baru. Do oko 3 sata ujutro osjećala sam se prilično pripito i spremno za otići kući, ali nisam znala gdje su mi prijatelji otišli. Tada je do mene došla skupina mladića. Odvezli su me kući i dopratili unutra. Tek tada sam shvatila što će se dogoditi. Njih petorica su me silovala dva sata. Učinila sam sve što sam mogla da ih zaustavim, ali nisam imala kontrole - prisjetila se večeri koja ju je psihički gotovo uništila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Nakon dva sata torture uspjela je bosonoga istrčati iz kuće. Tjednima nakon toga u glavi joj je vladao potpuni kaos. Prijatelji su je uvjeravali da bi trebala otići na policiju, no ona se nije osjećala sposobnom to napraviti.

- Nisam mogla zamisliti iznova se prisjećati što mi se dogodilo i prepričavati to policajcima. Nisam imala psihičke snage za to, posebno ako bi to napravila, sve im rekla, a oni ne bi pokazali suosjećanje. U to vrijeme sam još optuživala samu sebe zbog toga što mi se dogodilo. Uvjeravala sam se da to nije nešto što bih trebala prijaviti. Puno vremena je prošlo dok nisam shvatila da nisam bila kriva za to - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Mjeseci su prošli prije nego je uspjela nastaviti sa životom. Prijatelji su joj bili velika potpora. Trebalo joj je nešto što će joj odvratiti misli sa strahota koje je proživjela. Krajem 2015. godine poklonila je sama sebi operaciju uklanjanja viška kože koja je ostala nakon intenzivnog gubitka kilograma. Zahvat je trajao devet sati i stajao više od 20.000 dolara (oko 90.000 kuna). Osim što su joj uklonili višak kože, podignuli su joj grudi i uredili dekolte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

- Konačno sam se nakon toga mogla pogledati u ogledalo i vidjeti kako sam građena - rekla je i dodala da je izuzetno važno prihvatiti samoga sebe, to je daleko bitnije od toga da nas drugi ljudi prihvate.

O svojem iskustvu je napisala knjigu 'Journey to Health' i javno progovorila na Instagramu. Inspiracija je mnogima koji se osjećaju nesretno u svojoj koži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message