Lifestyle

Komentari 478

Osam mjeseci se dopisivao s curom koju nije vidio, a onda otkrio da je to njegova cimerica

Osam mjeseci se dopisivao s curom koju nije vidio, a onda otkrio da je to njegova cimerica

Učitelj tjelesnog odgoja, koji je mislio da je ponovno pronašao ljubav nakon razvoda, kasnije je otkrio da se cijelo vrijeme dopisivao sa svojom cimericom koja je ludo zaljubljena u njega

Mario, podrijetlom iz Milwaukeeja koji već 11 godina živi u zapadnom Londonu, promijenio je svoj život nakon raspada braka nakon čega je ostao bez krova nad glavom i nije mogao vidjeti svoju djecu.

POGLEDAJTE VIDEO.

- Teško sam podnio razvod, počeo sam se drogirati, bio sam beskućnik, devet mjeseci nisam mogao vidjeti svoju djecu. Morao sam se promijeniti. Kasnije se pojavila i Hannah - ispričao je Mario i dodao da je Hannah upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

Objasnio je i da je u osam mjeseci dopisivanja pokušao uživo upoznati 'Hannah', ali da bi ona uvijek u posljednji čas odustala. Postao je pomalo sumnjičav pa je kontaktirao voditelje emisije 'Catfish' u nadi da će je oni uspjeti pronaći. 

Oobah Butler i Julie Adenuga započeli su istragu te na kraju otkrili da je 'Hannah' zapravo Courtney - Mariova cimerica i bivša prijateljica s povlasticama koja je ludo zaljubljena u njega.

Courtney, koja je i Mariova poslovna partnerica koristila se slikama žene s Novog Zelanda. Uspjeli su doći do žene s Novog Zelanda koja nije imala pojma da netko koristi njezine slike. 

- On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Željela sam vidjeti kako bi bilo biti njegova djevojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega - ispričala je Courtney.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hannah zapravo Courtney. Dodao je i kako zna za njezinu ljubav prema njemu.

- Volim Courtney kao prijateljicu, kao obitelj, ali to je to. Ne bi išlo dalje od toga -  rekao je Mario.

Unatoč izdaji, Mario je oprostio Courtney, te su nastavili živjeti zajedno i zajedno voditi posao kao prijatelji, piše Daily Mail.