Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

#ostani doma i roštiljaj uz sjajan Chill&Grill Live program

#ostani doma i roštiljaj uz sjajan Chill&Grill  Live program
3

Provedi Nacionalni Chill&Grill dan grilajući na svom balkonu ili dvorištu i prati Live program na digitalnim platformama 24sata gdje te očekuju cooking show s vrhunskim chefom, live svirka i brojne nagrade

VIDEO

Ako slučajno još nisi pripremio svoju grill tavu ili očistio roštilj, krajnje je vrijeme da to napraviš jer za 1. maj te očekuje sjajan program na digitalnim platformama 24sata. Chill&Grill ove godine dolazi u domove diljem Hrvatske u online izdanju i nastavlja tradiciju najveće prvomajske roštiljade.

Podravkin chef donosi odličan recept za prvomajski ručak

Sutra ujutro u 9 sati u Liveu na Facebooku 24sata možete pratiti video recept koji ove godine ekskluzivno za sve koji ostaju doma priprema popularni Podravkin chef Zoran Delić. Brzi obrok s roštilja koji će oduševiti vaše ukućane idealan je za pripremu prvomajskog ručka. Delić će s vama podijeliti recept u kojem se tradicionalne prvomajske namirnice grah i kobasica odlično snalaze u potpuno drugačijem receptu od onog na kojeg ste inače navikli. Zato ne propustite pogledati video Podravkinog chefa i razveselite svoju obitelj s nečim što do sada sigurno nikada nisu probali i po čemu će pamtiti prvomajski roštilj u doba epidemije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijavi se na nagradni natječaj i 'Roštiljaj za pobjedu'

Sutra točno u podne starta veliki Nacionalni Chill&Grill nagradni natječaj koji će trajati sve do 8. 5. i u kojem dijelimo 50 paketa nagrada ukupne vrijednosti 25.000 kn. Svaki paket vrijedan je 500 kn, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kupon za kupnju svježeg voća i povrća za grill, Ravlić kupon u vrijednosti 100kn za kupnju svježeg i sočnog mesa. Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošalji nam fotografiju, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja. I ne zaboravite, natječaj traje samo do 8.5, a pokloni su uistinu fantastični.

Live svirka iz središta Zagreba

I dok budete okretali burgere, kotlete i ćevape na vašoj grill tavi, mi smo vam pripremili svirku koju ćete u 14.30 moći pratiti na Facebooku 24sata. Specijalno za ovu priliku, svirku će održati jedan od najboljih hrvatskih Dj-eva, DJ Jurki, koji vam je spremio pravu glazbenu poslasticu. Ugodnu glazbu idealnu za chillanje DJ Jurki puštat će iz stana u središtu Zagreba kojeg je za Nacionalni Chill&Grill dan preuredio u pravi muzički studio. Dj Jurki je vlasnik agencije UrbaniEventi.com koja okuplja desetke DJ-eva, a trojica od njih DJ DaDoo, DJ eMBee, DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu najvećeg online festivala grilanja i čilanja.

Chill&Grill traje sve do 31.5

U kasnijim popodnevnim satima na digitalnim platformama 24sata moći ćete vidjeti kako su građani roštiljali diljem Hrvatske. A da bi sutra na Nacionalni Chill&Grill dan proteklo sve sve proteklo kako treba pozivamo sve još jednom na odgovornost, #ostanidoma, grilaj i čilaj na svom balkonu, terasi i dvorištu, i uživaj u pregršt sadržaja koje smo pripremili da ti sutrašnji dan prođe baš onako kako si zamislio, uz puno zabave, dobre klope i svirke. Sve detalje pratite na na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

Assorted delicious grilled meat with vegetable  and pork shish or kebab on skewers with vegetables . Food background shashlik

Ovogodišnji Chill&Grill je cjelomjesečni spektakl, u kojem je za građane diljem Hrvatske kreirana najveća digitalna platforma sadržaja vezanog uz roštiljanje i sve ono što ti treba da bi u svoja četiri zida uživao u druženju sa svojim najmilijima.

Važno: Upute za sigurno roštiljanje

Na micrositeu i na platformama 24sata dajemo upute za sigurno roštiljanje uz koje ćeš biti siguran da poštivaš sve mjere opreza koje je propisao Nacionalni civilni stožer, a donosimo i službene upute Inspekcije zaštite od požara pri MUP-u u kojoj se navodi kako se roštilji smiju koristiti samo na mjestima posebno pripremljenima za tu namjenu uz uvjet da je mjesto oko roštilja očišćeno od gorivih i zapaljivih tvari, postolje roštilja mora biti čvrsto i sigurno od prevrtanja, a u blizini mjesta roštiljanja mora se nalaziti oprema za gašenje požara, odnosno određena količina vode za gašenje eventualnog požara ili odgovarajući vatrogasni aparat. Na balkonima i terasama stambenih objekata preporučuje se korištenje plinskih i električnih roštilja, odnosno roštilja bez žara (pepela). Žar koji ostane nakon roštiljanja u dvorištima smije se odlagati samo ohlađen na za to pripremljeno mjesto od negorivog materijala. Poželjno je žar nakon svakog odlaganja politi vodom. Iz Inspekcije upozoravaju da je najčešći uzrok požara kod roštiljanja ljudski faktor, odnosno nepažnja prilikom roštiljanja kao nestručno rukovanje roštiljem, odsutnost osobe koja priprema roštilj, obavljanje istovremeno drugih poslova i sl. Ukoliko do njega dođe potrebno je odmah, sukladno psihofizičkim sposobnostima pristupiti njegovom gašenju, vodeći računa da se ne dovede u opasnost vlastito zdravlje i život ili zdravlje i život druge osobe. Ukoliko se na taj način ne uspije ugasiti požar, obavezno se obavještava Centar 112, najbliža vatrogasna postrojba ili policija.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru