Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Osvojili su 950 milijuna kuna: 'Nastavit ću raditi u građevini'

Počeo sam se jako tresti. Postao sam svjestan koliko je to veliki dobitak, velika pobjeda, ali nisam znao što napraviti. Bio sam na rubu srčanog udara, ispričao je Steve Thomson

9 komentara

Steve Thomson (42) i njegova supruga Lenka (41), roditelji troje djece iz Selseyja u Velikoj Britaniji jedni su od najvećih dobitnika u toj zemlji. Na EuroMillionsu su 19. studenog ove godine osvojili 105 milijuna funti, što bi bilo oko 950 milijuna kuna. On je građevinar i kaže da će nastaviti raditi, jer, između ostalog, ne želi svoje klijente razočarati i ostaviti ih nedovršenog posla tijekom blagdana. 

Pogledajte ih u videu:

- Sve bih svoje poslove obavio do Božića i da nismo osvojili milijune. Jednom kada se oporavim od šoka, ionako ću trebati nešto raditi jer nisam tip čovjeka koji može samo sjediti. Moj poslovni partner zna da ću za njega biti tu, ako zatreba - rekao je Steve.

Opisao je i kako se osjećao onog trenutka kada je pogledao listić i shvatio da su upravo postali milijunaši.

DOBRO JE ZARAĐIVAO, ALI... Dao je otkaz i prodao dom pa obitelj odveo u avanturu života

- Počeo sam se jako tresti. Postao sam svjestan koliko je to veliki dobitak, velika pobjeda, ali nisam znao što napraviti. Izašao sam iz kombija, ušao u kuću, razmišljao da pokucam susjedu pa se vratio nazad u kombi. Bio sam na rubu srčanog udara - prisjetio se i dodao da je narednih dana toliko malo spavao da je bio posve mentalno i fizički iscrpljen. Našalio se da je izbrojao puno ovaca pokušavajući utonuti u san, no uzbuđenje je bilo preveliko.

On i njegova Lenka zajedno su već 17 godina. Upoznali su se nakon što je ona došla iz Slovačke u Veliku Britaniju na studij. Kažu kako će unatoč ogromnom novcu pokušati živjeti prizemljeni.

- Na kraju krajeva, ja sam još uvijek Steve, a ona je i dalje Lenka, i to se neće promijeniti. Jedino što će nam financijski biti bolje - rekao je.

A kiss between builder Steve Thomson and his wife Lenka from Selsey celebrating their £105m EuroMillions win. They say...

Objavljuje ITV News MeridianUtorak, 26. studenoga 2019.

Kaže da je u početku razmišljao držati vijest o dobitku podalje od javnosti, reći samo bliskim članovima obitelji, no onda je promislio i odlučio kako neće živjeti u laži te da zapravo nema razloga skrivati se. Posebno što oboje imaju mogućnost prestati raditi kad požele i preseliti u novu kuću, iako bi ostali živjeti u istom području jer su im tu prijatelji.

Žele kupiti veću kuću kako bi djeca imala svatko svoju sobu, što sada nije slučaj. Steve čak razmišlja izgraditi kuću sam. Uz to, planiraju pomoći obitelji tako što će i njima kupiti kuće. 

Njihova djeca imaju 15, 10 i 8 godina, a Steve kaže kako su vrlo razumni u svojim željama. Dodaje da ne planiraju djecu razmaziti i kupovati im sve i svašta, već će i dalje morati zaraditi budu li željela nešto imati.

LOTTO LUCK EuroMillions winning builder, 42, ‘on the verge of a heart attack’ after £105m win and now his son, 10, wants...

Objavljuje Sunshine FM Costa BlancaSrijeda, 27. studenoga 2019.

- Naš sin ima 10 godina i rekao je da želi Teslu, a 8-godišnja kći bi rado dobila ružičasti iPhone - rekao je.

I Lenka se jako raduje slobodi i mogućnostima koje im se sada otvaraju u životu.

- Naš godišnji odmor smo uvijek koristili za posjet mojoj obitelji u Slovačkoj i svake godine kada bismo se vratili, već bismo počeli štedjeti za sljedeću godinu. Sada, ne samo da se mogu pobrinuti za njih i viđati ih češće, već možemo svi zajedno otputovati negdje na plaže u toplije krajeve - rekla je Lenka.

U listopadu je netko osvojio jackpot od 170 milijuna funti, što je najveći dobitak u Velikoj Britaniji, no dobitnik je odlučio ostati anoniman, prenosi Mirror.

ZLATNI ULOV Istarski tartuf od 345 grama u Londonu prodan za 33.000 kn

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message