Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

'Otkako mi je muž umro, hvata me strašan strah od samoće...'

'Pitam se što će biti sa mnom jer nemam svoje djece. Ponekad me uhvati veliki strah od samoće. Osim toga, imam i financijskih problema. Nikako da stanem na svoje noge.'

Fotolia
Foto: Fotolia
30 komentara

Poštovani Mevludine, 

odnedavno sam postala udovica pa sam se vratila majci kojoj sam potrebna. Sve više osjećam tugu i očaj. Žao mi je pokojnog muža, bio mi je drag, no naš brak je funkcionirao samo na papiru. Pitam se što će biti sa mnom jer nemam svoje djece.

Davor Puklavec/Pixsell POTRESNA ISKUSTVA Mevludin: Oteti i nestali su mi se najviše urezali u pamćenje

Ponekad me uhvati veliki strah od samoće. Osim toga, imam i financijskih problema. Nikako da stanem na svoje noge. Vidite li mi svjetliju budućnost. Hvala na odgovoru. 

šifra: V.K.C. 

Foto: Dreamstime

Odgovor:

Stabilni ste i pozitivni te ste se cijeli život trudili biti pošteni i dobri prema sebi i drugima. Život vam i nije bio tako loš. Vidim da ste imali stabilan brak pun ljubavi i pažnje. Nemate djece, ali bez obzira na sve vidim u vama vrlo hrabru i požrtvovnu ženu koja će biti uporna do kraja. Majka je slaba i vidim da je njegujete. Normalno je da se bojite samoće, ali poboljšat ćete kvalitetu života.

ISPOVIJEST 'Više nemam snage boriti se za brak koji propada, bolesna sam'

Više se krećite i komunicirajte s ljudima. Vidim da ćete preko posrednika upoznati prijatelja i potencijalnog partnera. Gospodin će biti pozitivan i produhovljen, čvrstog karaktera. Oboje ćete se osjećati sretnije i zadovoljnije. Dobit ćete novu želju za životom, stoga nije sve tako crno. I financije će se popraviti, stoga nema razloga za strah jer sve je ovo prolazna faza. Za dvije godine vidim napredak na svim poljima.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message