Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Otkrijte partnerove erogene zone i probudite strast u vezi

Otkrijte partnerove erogene zone i probudite strast u vezi
1

Ako ponekad niste sigurni što uzbuđuje vašeg partnera, pročitajte naš vodič kroz erogene zone za svaki astrološki znak i otkrije što mu najviše odgovara u seksu

VIDEO

Ljubavno zadovoljstvo i ispunjenost doživjet ćete ako ste s partnerom istražili sve vaše i njegove erogene zone. Umjetnost nadraživanja tih izvora strasti obogatit će seksualni život svakog ljubavnog para. Da bismo vam pomogli istražiti što vašeg partnera najviše uzbuđuje, pripremili smo vodič kroz erogene zone, posebno za svaki astrološki znak, koji će vam pomoći da istjerate dosadu iz svog kreveta te vas odvesti do neslućenih užitaka i ljubavi.

Ovan - grickajte mu uho

Maženje po zatiljku i licu Ovna dovodi do ekstaze. Uho, ušna resica, čelo, trepavice i obrve posebno su mu osjetljivi na dodir. Budete li mu nježno stimulirali neku od tih ljubavnih točaka, jamčimo, neće moći zaustaviti navalu strasti.

Bik - ljubite mu vrat

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako prikrivenom erotskom vulkanu Biku počnete obrađivati vrat, shvatit ćete da ste pronašli vrelo strasti. Posebno je osjetljiv na poljupce ili igru jezika po vratnoj žili. Ako se strese na vaš dodir, znači da ste ga pogodili ‘u žicu’.

Blizanci - vole poljupce

Želite li uzbuditi Blizanca, usnama mu nježno osvajajte kožu ramena. Osobito mu je osjetljiva koža na zapešću zgloba ruke pa će ‘šaranje’ vaših nemirnih prstiju ili nježni poljupci kod njega izazvati pravi strujni udar.

Rak - mazite mu grudi

Oborit ćete ga s nogu dodirima po grudima. Ovo se odnosi na oba spola. Bradavica je pravo malo sladostrasno jezero. Možete je obrađivati jezikom, prstima ili draškati pramenom kose - rezultat će biti slatki uzdasi zadovoljstva.

Lav - rijeka strasti

Vatrenog Lava izazivajte dodirima ili vlažnim poljupcima po leđima. Niz njegovu kralježnicu teče rijeka strasti pa se potrudite što maštovitije stimulirati svaki kralježak posebno. Masažom leđa oborit ćete ga do kraja.

Djevica - jezikom po pupku

Pripadnici ovog znaka imaju zanimljivu erogenu zonu – pupak. Mogućnosti koje vam pruža taj dio tijela zaista su velike. Najprije ga uzbudite dirajući mu osjetljivu kožu trbuha, a tek potom tu malu jamicu strasti – najbolje jezikom.

Vaga - osjetljivi struk

Koža oko struka izvor je sladostrašća za Vagu, posebno na leđima. Nježnim, ali istovremeno i čvrstim stiskanjem prstima postići ćete da osjeti žmarce strasti, a krenete li s poljupcima, bit će izvan sebe od užitka.

Škorpion - reagira na dodir

Škorpiona možete maziti, dirati, štipkati i ljubiti gdje god vam padne na pamet. Kod njega jednostavno ne možete pogriješiti. Sazdan od strasti, spolno uvijek budan i aktivan, reagira na svaki dodir – bilo gdje i bilo kad.

Strijelac - stiščite mu bedra

Pripadniku ovog znaka stimulirajte unutrašnjost bedara, tu mu je koža tako osjetljiva da se čini kao da je svaka pora predodređena samo za nasladu. I bokovi su mu osjetljivi pa vole da im se taj dio snažnije stišće rukama.

Jarac - 'dirni mi koljeno'

Erogena zona u Jarca su listovi i koljena. Njegova će strast proključati budete li mu prstima sporim pokretima prelazili po cijeloj dužini nogu i masirali mišiće. Po koljenima prstima radite kružne pokrete.

Vodenjak - strastven seks

Želite li Vodenjaka prebaciti u drugu ljubavnu dimenziju, dodirujte mu noge, ali se posebno usredotočite na gležanj. Tu se krije njegov najveći izvor strasti i uzbuđenja.Tražit će još i još. Ispunite njegove maštarije.

Ribe - masaža stopala

Kod senzualnih Riba erogena je zona na stopalima. Posebno reagiraju ako im stimulirate nožne prste - sišete ih ili ljubite, a masaža stopala tijekom predigre maksimalno će ih uzbuditi. Ako su zadovoljni, uzvratit će istom mjerom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...