Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Otkrijte tajne svih drevnih svjetskih civilizacija!

Samo uz 24sata ponedjeljkom na kioscima potražite knjigu iz kolekcije "Velike civilizacije", koja će vas povesti na putovanje kroz povijest

24sata
Video: 24sata
7 komentara

I ovog tjedna 24sata vam nudi jedinstvenu priliku - kod svog prodavača novina potražite ekskluzivnu kolekciju "Velike civilizacije". Kroz deset zanimljivih i edukativnih knjiga otkrit će vam drevne tajne najvećih svjetskih kultura. Autori kolekcije vrhunski su poznavatelji starih civilizacija i profesori na najpoznatijim svjetskim sveučilištima. Ove knjige odlikuje nadasve duhovit, zanimljiv i jasan način pisanja.
- Ponuditi biblioteku Velike civilizacije po tako pristupačnim cijenama za svaku je pohvalu - kaže mr. Drago Plečko, vrstan poznavalac drevnih kultura.
- U principe razvoja drevnih civilizacija utkane su naše pobjede i pogreške pri izgradnji naše današnje, vlastite civilizacije. Upravo zanemarivanje razloga napretka ili propasti neke civilizacije nas tjera da prolazimo iste krize koje oni nisu nadživjeli, umjesto da iz tih njihovih stranputica naučimo nešto što će nam pomoći da se izvučemo iz očite krize koja nastupa sve silovitije iz dana u dan - objašnjava Plečko zašto je danas potrebno proučavati drevne civilizacije. Svoje bogato znanje stjecao je 35 godina u 40 država na četiri kontinenta te izravnim kontaktima s ajurvedskim lijenicima. Unatoč tome kupovat će biblioteku Velike civilizacije uz 24sata.
- Moramo učiti dok smo živi - zaključuje mr. Drago Plečko.
Posljednjuknjigu "Tibet" potražite od ponedjeljka, 7. srpnja na svim kioscima po cijeni od samo 49.90 kn.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message