Lifestyle

Komentari 0

Otkrila novi način vješanja veša i zaključila da je jedini ispravan, no drugi smatraju da je sulud

Otkrila novi način vješanja veša i zaključila da je jedini ispravan, no drugi smatraju da je sulud

Svatko ima svoj način vješanja rublja, a ova mama smatra da je tako puno bolje nego kad štipaljke stavlja na vrh. No njezin komentar podijelio je mišljenja

U novi način vješanja rublja uvjerena je mama koja je na Facebooku fotografiju svog obješenog rublja i napisala kako smatra da je to jedini pravilan način. Na fotografiji se vidi ručnik koji je obješen na sušilici za rublje. No ona štipaljke nije zakačila na vrhu već sa strane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislim da je ovo ispravan način korištenja štipaljki za odjeću, a ne stavljanje na vrh. Cijeli život to radim pogrešno. Što mislite? - napisala je u opisu.

Njezina objava je izazvala burne rasprave. Dok se nekima ideja svidjela, drugi su komentirali da je ova ideja 'luda'.

- Odjeća bi se skupila zbog vjetra i ne bi se osušila. Stavljanje štipaljki na vrh omogućava da ostane na mjestu i da se osuši pravilno i ravnomjerno - bio je jedan komentar.

Brojni su se složili dodajući da bi rublje bilo nemoguće brzo skupiti u slučaju kiše jer bi štipaljke bilo teže pronaći. Ali, bilo je i onih koji su se složili s ovom metodom tvrdeći da je to najbolji način. Jedna žena je komentirala kako ovaj trik koristi kada putuje u svojoj kamp kućici kako bi spriječila da joj odjeća odleti.

- Ponekad koristim čak četiri štipaljke, dvije na vrhu, a ostale dvije sa strane, i to mi odgovara - rekla je, a piše The Sun.

Najčitaniji članci