Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Otkrivamo tajne zvijezda za blistavi ten bez ijedne mane

Otkrivamo tajne zvijezda za blistavi ten bez ijedne mane
5

Trikovi s crvenog tepiha: masna koža čisti se proizvodima na bazi ulja, a crvenilo kozmetičari slavnih ublažavaju aloe verom, a podočnjaci nestaju limfnom drenažom

VIDEO

Zbog pušenja, previše alkohola, pudera ili čak hidratantne kreme koja ne vlaži, koža može postati umorna. Zato je važno jedanput na tjedan očistiti lice pilingom, savjetuje losanđeleski kozmetičar Ole Henriksen, koji je radio sa Charlize Theron. No ništa ne hvata bliceve fotoaparata na crvenom tepihu poput sjajne kože. 

- Masne kože riješit ćete se - uz još ulja. Sredstvima za čišćenje i nemasnim hidratantnim kremama koža luči još više masti, pa ju je nabolje čistiti proizvodima na bazi ulja te nanositi lagane hidratantne kreme - savjetuje kozmetičarka Sonya Dakar. 

Ako je koža sklona i crvenilu, čistite je sredstvom za osjetljivu kožu te svaki dan hidratizirajte losionom sa zaštitnim faktorom koji sadrži aloe veru, krizantemu ili sladić.

Podbuhle oči

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na podočnjake ili natečeno područje ispod očiju nanesite kap gela koji sadrži kofein. Dobri su i gelovi s krastavcem i kamilicom.

Prikriva bore

Prije važnih događaja vizažisti slavnima na lice nanesu podlogu sa silikonom ili kremu koja trenutačno zategne lice pa se bore ne vide. 

Smanjenje pora

Neuklanjanjem šminke pore se začepljuju i šire, pa Sonya preporučuje otvaranje pora pilingom ili maskom od gline svaki tjedan. 

Renee Zellweger

Prije važnih događaja Renee čisti lice pilingom s enzimima ananasa, no njime čisti i dekolte te ruke da bi joj koža bila što blistavija. 

Ellen Degeneres

Ell en ima prirodno lijep ten pa stavi samo malo korektora. Nakon što očisti lice, nanese hidratantni serum za ekstravlažnu kožu.

Cher

Cher ima blistav ten jer redovito odlazi na terapije LED svjetlom, koje liječe pigmentaciju, te na infuzije kisikom, koje aktiviraju stanice i poboljšavaju kožu. 

Charlize Theron

Za sjajan ten Charlize Theron zaslužna je kvalitetna podloga, koja licu daje prozračan izgled. No svakodnevno nanošenje kreme za sunce za Charlize je najvažniji korak u njezi lica.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru